m…...…
Mehmet Kamil hocama Kahramanmaraş Eğitim ve Araştırma hastanesinde muayene oldum. Yalnızca tedavi etmekle kalmayıp hasta psikolojisinden anlayan konuşmalarıyla hastalarına iyi gelen değerli bir hekimimiz. Siğillerimdeki dondurma işlemini özenle yaptı. Kendisine çok teşekkür ederim.
m....b
Annemin burnunda yıllardır geçmeyen, en az 10 tane doktorun krem verip yolladığı yarayı birtek Mehmet hocamın bu yarayı iyi görmedim diyerek patolojiye parça yollayıp cilt kanseri olduğu teşhisini koydu. Tedaviye başladık ve bugün annem ameliyattan çıktı. Kendisine nekadar teşekkür etsem az. Biz razıyız rabbim kendisinden razı olsun.
Mehmet Kamil Mülayim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kamil Mülayim, Dermatoloji.
Mehmet Kamil Mülayim adresi nerede?Mehmet Kamil Mülayim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güres Cad. Siirt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kamil Mülayim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kamil Mülayim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kamil Mülayim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kamil Mülayim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kamil Mülayim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kamil Mülayim hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Kamil Mülayim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.