Mehmet Kantar Muayenehanesi

İslam Kerimov Caddesi. Martı Tower. No: 1 Kat: 12, Daire: 1207 (İzmir Adliyesi Yanı), İzmir 35530

• Sayın hocamizla premature doğan oğlumun doadenal atrezi ameliyati sonrasi taniştik. Bebeğimizin her sorunu ile ilgilenip pozitif yaklaşimiyla da bizim bu zorlu sureci atlatmamizi sağladi. Oğlum Nartan, hocamizin yakindan ilgisi ve beslenme önerileriyle şu anda yaşitlarini yakalamiş durumda. Sabriniz, guler yüzünüz, her an ulaşilabilir oluşunuz sizi çok özel kılıyor hocam. İyi ki sizi tanimişiz.

• Mehmet Kantar Muayenehanesi Rutin kontrol  •

• Oğlum 3 aylık, bitmek bilmeyen ağlama krizlerini doktorumuz sayesinde atlattık, koyduğu teşhis ve önerdiği ilaçlar 1 günde etkisini gösterdi, ne kadar dua etsem hakkını ödeyemem, hocam iyiki varsınız oğlum artık ağlamıyor, sadece gülücük atıyor

• Mehmet Kantar Muayenehanesi Şiddetli ağlama  •

• B

Mehmet Bey inanılmaz ilgili ve babacan bir doktor. Her an ona ulaşabiliyor olmamız bizim gibi yeni anne babalar için çok önemli. Herşey için çok teşekkürler. Deniz oğlanın annesi :)

• Mehmet Kantar Muayenehanesi Rutin kontrol  •

• Ö

MESLEĞİNDE GERÇEKTEN ÇOK BİLGİLİ, GÜVENEBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR.TŞK.

•  •

sevgili doktorumuz mehmet kantar hocamızın özveri gayret ve çabalarından dolayı minnettarım kendisi her yönü ile mükemmel bir insan,kızımın tedavisi için gidiyoruz.Hasta yakınına ,hastaya ilgisi mükemmel kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

•  •

Profili düzenle veya yönet