Ortodonti Randevusu
Erken Ortodontik Tedavi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Ortodontist Mehmet Karaboğa
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Muayene
Ortodontik Tedavi
Ortodontist Mehmet Karaboğa
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Sabit Ortodontik Tedavi
Ortodontist Mehmet Karaboğa
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
h....e
Diş teli sürecinden korkmama ve çekinmeme rağmen hekimimin ilgisi ve işindeki profesyonelliği sayesinde kolaylıkla adapte oldum. Şuan tedavime keşke daha önce başlasaydım diyorum. Emeğinize sağlık.
ş.....
Mehmet hocam Ankaradan 2 yıl önce geldiğimizde ne yapacağız nasıl iyi bir ortodontis bulacağız derken bir doktor tavsiyesi ile sizlerle tedaviye başladık başarılı bir şekilde tedavimiz bitti. Tedaviden sonra hastanıza sahip çıkıp doktor tavsiyesinde bulunup sürece dahil olmanız çok değerli
me...y
Mehmet bey kızımın tel tedavisini yapmıştı.Her açıdan çok iyi bir dr.kendisiyle tanıştığımız için çok mutluyum.Başarılarının devamını dilerim ve gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
el...f
Oncelikle sayin doktoruma cok tesekkur ederim bugun bir bucuk yillik tedavimin son gunuydu tedavinin basindan beri gösterdigi ilgi, onemsemesi, guler yuzu hic eksik olmadi. kisacasi muhtesem bi doktor tedavim cok zorlu olsa da canim doktorum sayesinde muhtesem dislere ulastim gonul rahatligiyla tercih edilcek bir ortodontis her sey icin tekrar tesekkur ederim canim doktorum
h....t
Lingual ortodonti tedavim vardı. Hekim bey çok güzel ilgilendi . Klinik çok temiz ve ferah . Çok teşekkür ederim Mehmet hocam.
d....ç
Mehmet hocaya ortodonti tedavisi için tavsiye üzerine gittim.Kendisi çok güler yüzlü,samimi ve kesinlikle işinde güvenilir bir hekim.Tedavi sürecini açıklayıcı bir şekilde anlattı ve tedaviye başlamaya karar verdim.Güzel ve güvenilir bir tedavi süreci geçireceğimden eminim.
Uzm. Dt. Mehmet Karaboğa
Güzel yorumlarınız ve duduğunuz güven için teşekkür eder,mutlu gülüşler dilerim
f.....
Mersine çok doktor gezmeme rağmen tedavimi Mehmet bey de olma kararımı vermiştim ve çok memnun kaldım, Mehmet bey işini çok severek yapıyor, hastalarına güler yüzle her daim detay vererek gerekli açıklamaları yapıyor, tedavimin ilk gününden bu yana asla güler yüzü eksilmedi, her daim işini severek yaptı. Dişim ile beraber çenem de de güzel gelişmeler gördüm. İyi ki bu tedavimi Mehmet bey ile devam etmişim. Hersey için çok teşekkürler Mehmet hocam
ça....
doktor beyle diş hekimi tavsiyesiyle tanıştık.bu süreçte birkaç tane daha ortodoti doktoruna daha gittik fakat tercihimiz mehmet hocam oldu.açıkçası samimiyeti,güleryüzlülüğü ve genç yaşına rağmen işine hakim oluşu bizi çok etkiledi. ayrıca alanıyla alakalı her tedaviye hakim diyebilirim. benim kızıma safir diş telleri takıldı ve kendisi görüntüsünden çok memnun. tedavimizde 1 yılı geride bıraktık ve ilerleme muazzam. yıllar önce diğer çocuğumu tedavi ettiğimizde 4 yıl tel taktırmasına rağmen tatmin edici bir sonuç alamadık. böyle kendini geliştirmiş genç ve bilgili bir doktora sahip olduğumuz için çok şanslıyız. hocamı herkese öneririm.
fi....
mehmet beye burdaki yorumlara bakarak ve bir hastasının tavsiyesiyle ulaştım. ilk olarak şunu belirtmeyelim ki içeri girer girmez buram buram kalite kokusu alıyorsunuz. çok özenle dizayn edilmiş farklı bir klinik ayrıca da çok hijyenik. mehmet bey hastasını dinleyen çok nezaketli bir insan.ben şeffaf plaklarla ilgili başvurmuştum ve aynı gün tedaviye başlama kararı aldım. tedavimin sonucunu dijital ağız tarayıcısıyla 15 dakika içerisinde gördüm ve çok tatmin ediciydi.şimdi plaklarımın gelmesini bekliyorum
sı....
mehmet hocamda tedavim 2 yıl önce bitmişti ve dişlerim hala çok güzel. rutin kontrollerime düzenli gitmeye devam ediyorum ve ilk günkü güleryüzlü ilgili tavırdan hiçbir eksilme yok. gerçekten böyle doktor zor bulunur. ayrıca hocamda diş sıkma problemi için birkaç ay önce botoks yaptırdım ve onun da çok faydasını gördüm. doktorumu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Mehmet Karaboğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Karaboğa, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Mehmet Karaboğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Muayene, Erken Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi.
Mehmet Karaboğa adresi nerede?Mehmet Karaboğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü mah. Kushimato sk. tuluğ apt. no:21 5/9 (köksallar üstü) Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Karaboğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Karaboğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Karaboğa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Karaboğa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Karaboğa hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Karaboğa ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Karaboğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Karaboğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Karaboğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Karaboğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Mehmet Karaboğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.