Prof. Dr.
2007-Certify of Leadership in Reproductive Healthand Management
2006-Pubertede Büyüme Sorunları ve Adölesanların Jinekolojik Sorunları
2004-Neonatal Resüsitasyon Programı Uygulayıcı Sertifikası
ça...ı
Ben bir doktor tanıdım bilgisine güvenilir, işinin ehli ve işini severek yapan..hemde nezaketli, kibirsiz ve sıcak yaklaşımıyla insani yönüne de doktorluğu kadar ayrıca saygı duyulmayı hak eden.
23.08.2024 tarihinde çoklu miyom ameliyatı oldum.
Oysa sadece muane olup bilgi almaya gitmiştim,bilgi verişinde öyle kendinden emin bir duruşu vardı ki, hemen herşeyi sorgulayan ve zor güvenen ben söylediği herşeye güvendim ve ameliyat olmaya o an karar verdim,aklımda daha önceden oluşan soruların çoğunu sormadım gerek hissetmedim bile çünkü o kadar çoook belliydiki işinin ehli oluşu.
Şimdi diyorum kii, iyi ki doktorumu dinleyip ameliyatımı ertelememişim, iyi ki güvenip sağlığımı emanet etmişim,ağrısız günlerle hayat konforum arttı sadece fiziksel sağlığım düzelmedi bu yaşam enerjimi de artırdı.
Sizden önceki doktorun söyledikleri ile bende oluşan hiçbir korkuyu yaşatmadan hem 10 tane miyomumu aldınız hemde rahmimi korudunuz, sezeryan kesik yerinde de herşey yolunda şükürler olsun bugünüme..
se...n
9 yıldır evladımı kucağıma almak isteyen biri olarak Mehmet hocayla 2019 yılında yollarımız kesişti. Yanına gitmeden önce defalarca kez rahimden operasyon geçiren ve bir çok doktorla yol almış aynı zamanda psikolojik ve bedensel yorgunluğu olan biriydim.kendisiyle tanıştığım da beni sakince dinleyip Babacan tavrıyla yardımcı olmaya çalışmıştı.Herseyi sırasıyla ,sakince anlatarak işini yapan biri .Tabi herseyde önce kendime çok inandım ve doktoruma. Her zaman gece gündüz ulaştık . Hiç bir zaman geçiştirerek Cevap vermedi . İçinin rahat olmadığı durum da gelin yanıma mutlaka diyerek hep öyle ilerledik . Ve sonunda operasyonlarımı başarıyla yaparak evladımı kucağıma verdi .Evladımın çok sanşlı olduğunu hissediyorum insanlara gerçekten değer veren biri.Allah işini gücünü rast getirsin. Böyle doktorlarımızın sayısı artsın .Allah kendisine de uzun ömür versin . Hayatımız da her daim değerli biri olarak kalıcak.Merve ve gülsen hanımada sevgiler.
kı...
Mehmet Karaca siz bir sessiz kahramansiniz eve git yat diyen doktorlar varken kapınıza geldim erken doğum olacağını sakin bir şekilde durumu anlatıp kontrol altına aldınız iki kez erken doğum sebebi ile katta yattım gece gündüz cevap verdiniz doğum yaklaştı sezaryen olacağım günden önce gece vakti atlayıp geldiniz güler yüzle bebeğimi elime verdiniz Allah size ve ailenize ne muradınız varsa versin ,düşkün durumdakilerin başından eksik etmesin
me...m
Kahramanmaraştan depremzede vatandaş olarak Antalya’ya gitmiştik. Orada annemin rahatsızlığının nüksetmesi sonucunda Mehmet hocamızı tavsiye ettiler. Gittiğimiz ilk günden itibaren ameliyat öncesi sonrası devamında takibinin yapılması mükemmel takdire şayandır. Mehmet hocam ve aynı zamanda hemşire Merve hanım a da buradan teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki sizlerle karşılaşmışız iyi ki sizin gibi hekimler,hemşireler var. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Tüm hastalara geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum..
se...n
Kesinlikle çok bilgili ve ilgili bir doktor.Bemde tavsiye üzerine gittim kendisine iyikşde tanımışım..2tane büyük kistim vardı daha önce gittiğim dok. Gebeliğimi sonlandıracağını söylerken ALLAHrazıolsun mehmwt bey hem doğum sürecimi hep kistlerimi aynı anda takip ederek bir ameliyatla iki işlemi halletti sağlıklı bir şekilde oğlum dünyaya geldi.ona ne kadar dua etsem azdır..rabbim işini gücün rastgetirsin eksikliğini göstermesin..kıymeti bilinmeli kesinlikle herşeyi hakkediyor..
fa...r
2 ay önce rahminde bulunan oldukça büyük bir kistten dolayı tavsiye üzerine gitmiş olduğum Mehmet Karaca hocaya ameliyat oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası oldukça ilgili davranışlarının olması, ameliyatta ve ameliyat sonrası herhangi bir komplikasyon olmaması, hocamızın ilgi ve alakası bunun yanında asistan Mihrimah Hanımın da oldukça güleryüzlü ve ilgili olmasından dolayı hocamı herkese tavsiye ediyorum, kendisine çok teşekkür ederim.
bu...u
Mehmet hoca yı rabbim başımızdan eksik etmesin muhteşem bi doktor çok da güzel yürekli bi insan başka hastanelerin teşhiş koyamadığı ameliyat etmeye cesaret edemediği miyom ameliyatımı yaptı çok beklemeden de hamile kaldım çok bilgili anlayışlı bi doktor kazadan beladan korusun rabbim
ay...ç
Doğumda yaşadığım bir komplikasyondan dolayı prof bir Kadın doğum uzmanı ararken tavsiye üzerine Mehmet Hocama muayene olmaya geldim.Gerçekten inanılmaz ilgili ve ilmini çok iyi icra eden alçak gönüllü bir prof hekim.Çok zor günler yaşadım ama Mehmet Hocam sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum.Hastalığınızla ilgili gerçekten her konuda çok açıklayıcı ve çok yardımcı oluyor.Allah yolunu hep açık etsin.
d....ö
O kadar ilgili samimi bir doktor ki ilk hamileliğimde yaşadığım problemleri mehmet hoca sayesnde atlattık kısmetse ikinci bebeğimizi bekliyoruz ve yine tercihimizi mehmet hocadan yana kullandık ilgisi anlatımı yöntemi herşeyi ile dört dörtlük bir doktor gece kaçta msj atarsam atiym hiç terettütsüz cevap verip beni aydınlatır hemen geri dönüş sağlar size ne kadar teşekkür etsem azdır hocam iyi ki varsınız..
sa...
Mehmet Bey çok ilgili doktor mesleğinde çok başarılı Hekim ben ameliyat oldum rahimimde tümör vardı ameliyatım tedavim çok başarılı geçti memnun kaldım ayrıca sekreteri Mihriban hanım teşekkür ederim Mehmet Hocam
Mehmet Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Karaca, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite.
Mehmet Karaca adresi nerede?Mehmet Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No:7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Karaca hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Mehmet Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları