Özel Ortadoğu Mersin Hastanesi
Atatürk Mahallesi, 31035 Sokak, No:11, Mezitli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Hatalı yapılan üst göz kapaklarımı düzeltip,toparlayıp,büyük özenle beni 15 yaş gençleştiren doktoruma minnettarım,elleri dert görmesin...

C
Konum: başka bir yer Diğer

Ameliyata zor ikna ettiğim doktorum Mehmet karaküllahla ikna süreciyle başlayan ve ardından peşpeşe gelen aksiliklerden sonra nihayet gerçekleşen hayalim. Yıllardır aynaya baktığımda birgün mutlaka sizden kurtulacam dediğim yanak sarkmalarıma elveda dediğim an geldi. Çok çok mükemmel ve başarılı bir yüzgerme ameliyatı geçirmenin mutluluğu ile doktorum Mehmet karaküllah beye çokkkkk teşekkür ederim. Sadece şunu demeden geçemiyecem. 57 yaşındayım ama aynaya baktığımda ve dışardan gelen yorumlar doğrultusunda 20 yaşında gibi duruyorum. Hocam emeğine, yüreğine, ellerine sağlık.

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Yüzümde kocaman iki beni aldırma işlemini gerçekleştirdim hem titizliği hem içtenliği hem de işinde ki kusursuzluğu çok çok başarılı MaşaAllah diyim hocama 20 senelik benlerden kurtardı beni eli öyle hafifti ki tereddüt etmeyin. Hâlâ dua ediyorum kendisine Allah razı olsun ya

Mersin ortadoğu hastanesinde doktor Mehmet Karakülah tarafından yapılan yüz estetik ameliyatim çok çok başarılı oldu beni baştan yarattı psikolojim düzeldi ona teşekkür boçluyum.

sayın karakülah benim çene amalıyatımdan dolayı size sonsuz teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim

Profili düzenle veya yönet