Diş Hekimi Randevusu
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
sa...k
Oldukça ilgili sempatik bir hekim. Eli pratik, kanal tedavisi kron ve zirkonyum+porselen kaplama ve de lazerle diş beyazlatma yaptırdım. Şu an memnunum. Umarım uzun ömürlü olurlar tabi ki bu benim kullanım şartlarımla da alakalı. Özellikle diş hekimi fobisi olan varsa pratikliği sebebiyle tavsiye ederim pişman olmazsınız.
k.....
Mehmet Bey iyi bir doktor. Kendisinin motivasyonu yüksek, hastasını rahatlatıyor ve sürekli konuşuyor. Her türlü soruya cevap veriyor. İmplant tedavimi yapıyor ve sürecime devam ediyoruz. Tedavim henüz sonuçlanmadı, henüz işlemde.
c.....
Mehmet Hoca iyi bir doktor. İğne yapsa eli çok hafif hissetmezsiniz. Kendisi işini iyi biliyor. En son 20'lik dişim kıvrık köklüydü risk vardı ama Mehmet Bey hatasız bir şekilde halletti. Şu anda kapanma aşamasında, yaram iyileşiyor. Kendisi mesleğini iyi icra edebilen bir arkadaşımız.
m....y
Benim diş kaybım vardı. Kayıp olan bir dişimin yerine implant yapıldı. Ben de bir hekim olarak Mehmet beyden çok memnun kaldım. Kendisi çok kibar, çok etik, kibar ve nazik birisi. Ben normalde dişçi koltuğundan korkan bir insanım fakat kendisi beni çok rahatlattı ve kendisine güvendim. Tedavim sonlandı ve çok memnun kaldım. Şimdi eşimi ve çocuğumu da götürüyorum.
e....a
Kanal tedavisi için gittiğim muayenemde çok güzel ve titiz hizmet aldığım için çok şanslıyım.Herşey için çok teşekkür ederim.
şe...n
Doktor MEHMET KAVAL... ELİ HAFİF 20LİK DİŞ CEKİMİ YAPTI KORKU VARDI AMA KORKUTUGUM.KADAR ACI VERMEDİ İŞİNDE BASARILI Bİ DOKTOR TEŞEKKÜRLER MEHMET KAVAL HOCAMM
ah...
Kanal tedavisi için gittiğim doktor Mehmet Kaval'dan çok iyi bir hizmet aldım.Daha öncekiler gibi buda güzel bir randevuyu.
pı....
Ciddi bir diş hekimi fobim olmasına ragmen 20lik diş çekimimi büyük bir sabırla gerçekleştirdi. Cekim oncesinde ve esnasinda sakinligi ile hem telkin etti hem hekimlik sanatını en iyi şekilde icra etti kendisine cok tesekkur ediyorum.
Benim diş hekimi korkum vardı, gidemiyordum.Ciddi oranda diş kaybı yaşadım. Daha sonrasında Mehmet hocamla tanıştım.Mehmet hocayı takip ediyordum ve gitme kararı aldım.İşlemlere başladık, bütün korkularımı yendim sayesinde ve şu anda çok rahatım.İşlemlerim hala devam ediyor. Zirkonyum kaplama yapılacak diş kayıplarım için.Şu an ölçülerim alınıyor.Onun öncesinde çok kaliteli bir hizmet var hocamda, çok iyi bir hekim. Çok rahalatıyor, bütün kaygılarınızı, endişenizi alıyor.Eli çok hafif.Gittiğim işlemlerde hiçbir acı hissetmedim.Şu anda çok rahatım, iyi ki tanıştık.Bundan sonra da sürekli kontrollerime gideceğim.Şu ana kadar diş çekimi 4 tane oldu.Bir tane kanal tedavisi yapıldı.Diş kesimi yapıldı, zirkonyum için hazırlama yapıldı.Geçici diş takıldı. Bir süre tedavim edecek.
r.....
Diş çürüğü vardı,diş çekimi yapıldı.İmplant tedavisi, diş temizleme işlemi yapıldı.Bir implant tedavim daha yapılıyor.Muazzam ilgi gösterdi.Kullandığı malzemeler hakkında bize ön bilgilendirme yaptı, bize yardımcı oldu, çok iyiydi.
Mehmet Kaval isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kaval, Diş Hekimi. Size Mehmet Kaval tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Cerrahi İmplant, Çıtçıtlı Protezler, Çocuklarda Yer Tutucular, Deflex Protezler, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Empress Porselen Kaplama, Estetik Dolgu.
Mehmet Kaval adresi nerede?Mehmet Kaval şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Plevne Mahallesi 12121 sk no 4 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kaval isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kaval online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Kaval isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Kaval, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Kaval isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kaval bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kaval ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kaval hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Mehmet Kaval hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Kaval hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Kaval tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta, Ethica Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri