Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
Uzm. Dr. Mehmet Kesikminare
Mecburi hizmetini Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yapmıştır. Orada kurduğu yenidoğan yoğun bakım ünitesinde başarılı işlere imza attı. 2009 yılında ise mecburi görevini tamamlamıştır.
Şu anda İstanbul Şişli'de kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Üyelikleri:
Haseki Tıp Bülteni
Internatiional Pediatric Association
Türk Pediatri Kurumu
Merck Medicus
by...d
Kendi kadın Doğumcumun önerisiyle geldim Mehmet hocaya ve 1 aylık oğlumun detaylıca muayenesini yaptı çok güzel ilgilendi. Çok memnun kaldık. Aydınlatması ve bizi her konuda bilgilendirmesi, sabırla tüm sorularımızı yanıtlaması vs gerçekten çok önemliydi bizim için, bilgi ve tecrübesini konuşturan bir hekim. Bundan sonra kendisi ebedi doktorumuz olsun isteriz
kü...
6 yıldır çoçuklarımızı büyütürken en büyük yardımcımız canımız doktorumuz. Mehmet hocam her zaman iyi ki karşımıza çıkmış dediğimiz insan çoçuklarımız ve bizim için büyük şans bilgisine güvenilir,ilgili, her zaman ulaşılabilir bir doktor Küçük oğlumuz düşük ateşte havale geçirdiği zamanlarda bize verdiği desteği ömrüm boyunca unutamam Kısacası bence her konuda sonsuz güvenebileceğiniz yeminine sadık bir doktor.
e....k
Mehmet bey çok nazik ve ilgili bir dr. Kızımız için en iyisi. Doğumdan sonraki gittiğimiz dr dan hiç memnun kalmamıştık. Bir tavsiye üzerine Mehmet beye ulaştık ve o günden beri her ay kontrole gidiyoruz. Doğru tavsiyeler ile doğru yönlendirmeler yapıyor. Ve herşeyden önemlisi gidemediğimiz zamanlarda da sorularımıza çok hızlı cevap verip uzaktanda destek sağlıyor.
Mehmet Hoca gerçekten çok iyi bir doktor. Yeni doğan bebeğimizin ilk kontrolleri için kendisine gittik, ilk randevumuzdan itibaren kendisinden oldukça memnunuz. Bize gaz çıkarmayla ilgili, burun temizleme ile ilgili pratik bilgiler göstererek öğretti, işimizi oldukça kolaylaştırdı. Bebeğimizin genel sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgiler verip bizi rahatlatıyor. Bize her seferinde detaylı bilgiler sunarak bazı şeyleri pratik olarak nasıl yapacağımızı göstererek öğretiyor. Klinik ortamı ve şartları da oldukça güzel.
Mehmet Bey ile kızımızın doğduğu ilk an tanıştık. İlk kontrolünü yapan doktordu. O günden beri şehir dışında olmamıza rağmen ona gelmeye, görünmeye özen gösteriyoruz. Görüşleri, yaklaşımı ve yönlendirmeleri bizim için çok değerli. Güler yüzüne, yeteneğine ve tecrübesine güvendiğimiz doktorumuzla uzun seneler devam ederiz umarım.
kı...
Oğlum doğduğundan itibaren Mehmet Hocam ile devam ediyoruz. Öksürük şikayeti ile gittik, ilgisi, sorulan her soruya cevap vermesi, her şekilde kendisine ulaşılabilir olması mükemmel. İyi ki Mehmet Hoca karşımıza çıktı. Tereddüt etmeden çocuğunuzu güvenle götürebileceğiniz harika bir doktor.
k....ü
Mehmet hocamız bebeğimizin takibini yapıyor. Her ay nelerle karşılaşacağımı daha ben söylemeden söylüyor iletişimi çok kuvvetli muhteşem bir doktor.
el...
% 100 güvene sahip bir doktor. Mehmet Bey'den sakin bir yürekle ayrıldığımda çocuklarımda her şey yolunda. Burun tıkanıklığı olan 2 aylık bebeğimize bir doktorun inhalasyon, diğer öksürük şurubunu reçete ettiği ve sadece Mehmet Bey'in bunun alerji olduğunu söylediği bir vakamız vardı (durum böyleydi, toza alerjisi vardı). Mehmet Beyimizi çok seviyoruz!
ö....a
İki çocuğumu da doğumdan itibaren Mehmet bey takip etmektedir kendisine en kıymetlilerimizi emanet edecek kadar çok güveniyoruz. Her zaman güler yüzlü ve çocuklarımızla iyi iletişim kurabildiği için kendisini çok ama çok seviyoruz
or...m
Aileniz haricinizde hayatınızda bazı özel insanlar olur da iyi ki var ya dersiniz bazen, kendinizi şanslı hissedersiniz. Mehmet hocamız da bizim için o kişilerden biri. Kızımızın doğumundan sonraki yenidoğan kontrolünde hastanede tanıştık kendisiyle. Güzel insan, iyi doktorumuzun takibiyle çocuğumuz büyüyor. İyi ki var kendileri.
Mehmet Kesikminare isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kesikminare, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mehmet Kesikminare tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Emzirme Danışmanlığı, Prematürite, Prematüre Bebek Gelişim Takibi, Çocuklarda Astım, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk Hastalıkları, Sağlam Çocuk Muayene.
Mehmet Kesikminare adresi nerede?Mehmet Kesikminare şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mah. Hüsrev Gerede Cad. No:77 Tozan Apt. Kat:5 D:13 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kesikminare isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kesikminare online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Kesikminare isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Kesikminare, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Kesikminare isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kesikminare tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kesikminare hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Mehmet Kesikminare hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Kesikminare hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Kesikminare tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, Türkiye Sigorta, senCard Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla