Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
d....y
Filoides tümör teşhisiyle hastane hastane dolaştım. Kan değerlerim yüksekti galiba,ameliyata engeldi. Sayın hocam,beni kabul etti,detayları araştırdı,ne yapmamız gerektiği hakkında bilgilendirdi. Ve çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.
Kendisi,bu mesleğe gönül vermiş saçını ağartmış babacan bir doktorumuz. Yaptığı işi biliyor. Iyi ki varsın mehmet hocam. Size her zaman minnettar kalacağım. Ayağınıza taş değmesin.
Bilkent Şehir Hastenesinde meme küçültme ameliyatı için gittim kendisine beni kırmayıp ameliyat etti ayrıca sezaryen dikişim sıkıntılıydı ameliyat esnasında revize etmiş ben söylemeden ne kadar teşekkür etsem az iyi ki böyle güzel insanlar var
ca....
Meme küçültme Ameliyat sonrası geçmeyen izler ve geçer dediği izler halen geçmedi yanık gibi oldu sol göğüsümün altı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şe...i
TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR DOKTOR. HASTAYA İLGİ ALAKA SÜPER HANİ BAZI İNSANLAR İÇİN BABA LAKABI KULLANILIRYA DOKTORUMUZ MEHMET BEYDE ÖYLE İŞTE TAM Bİ BABA DOKTOR.HASTASI İÇİN ELİNDEN ME GELİYORSA EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR .ALLAH ONUN GİBİ DOKTORLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAH ONDAN RAZI OLSUN....
Mehmet Keşkek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Keşkek, Genel Cerrahi.
Mehmet Keşkek adresi nerede?Mehmet Keşkek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Keşkek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Keşkek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Keşkek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Keşkek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Keşkek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Keşkek hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Keşkek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar