ar...u
13 Mayıs 2020 tarihinde annemi göğüs ağrısı şikayetiyle ozel sistem hastanesi aciline götürdüm bizi karsilayan acil doktorumuz Mehmet bey gerek bilgisiyle gerek ilgisiyle gercekten mükemmel bir doktor..Ben hayatimda boyle ilgi ve alakalı bir acil doktoru gormedim. Rabbim razi olsun. Kendisine ilgi ve alaksindan dolayi cok teşekkür ediyorum. Rabbim bahtini yolunu her daim acik etsin o bizi o günkü sikintimizdan kurtardı Rabbimde onu butun sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
Mehmet Kınacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kınacı, Acil Tıp.
Mehmet Kınacı adresi nerede?Mehmet Kınacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alparslan Mahallesi Gökçefidan Sokak No: 6 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kınacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kınacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kınacı hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Kınacı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Kınacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kınacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kınacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kınacı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Kınacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Acil Tıp Doktorları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları