Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
ze...i
Boyun ve omuz agrilari nedeniyle basvurdugum hocama cok tesekkur ederim.Tedavim boyunca bir aylik surede bikmadan usanmadan benimle ilgilenmesi,beni tedavi etmek icin elinden geleni yapmasi,nezaketi ve deontolojiye gosterdigi ozen nedeniyle kendisine cok tesekkur ederim.Dr.Zerrin Ozkececi.
be...n
Şiddetli bel ve bacak ağrısıyla yürüme zorluğu çekerek geldiğim hastaneden en büyük şansım olan doktorum SN. PROF DR MEHMET KIRNAP ın yardımlarıyla sağlıklı olarak taburcu oldum. Yapılan tahliller sonucunda ilaç tedavisi ile birlikte uygulanan fizik tedavi kısa sürede ağrılarımın azalmasına ve yürüme şeklimin tamamen düzelmesine yardımcı oldu. Birçok sakroileit(iltihaplı romatizma) hastalarınında uygulanan tedavilerden memnun kalarak tavsiye ettikleri SN. MEHMET KIRNAP a sabrından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
re...l
Çok şiddetli ağrılarım oluyordu.Pek çok Doktora tedavi oldum.Fakat sonuç alamadım.Şu anda çok iyiyim başarınızdan dolayı teşekkürediyorum.Umarım beni hatırlarsınız başarılarınızın devamını diliyorum.
Mehmet Kırnap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kırnap, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Mehmet Kırnap adresi nerede?Mehmet Kırnap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kırnap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kırnap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kırnap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kırnap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kırnap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kırnap hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Kırnap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları