se...k
Saygıdeğer Mehmet Köker Bey'in, gorev ahlakını en mükemmel şekilde gerçekleştirdiği, hastalarına yeterli bir danışman olduğu ve gerçek anlamda değerli bir Aile Hekimi olduğu kanaatindeyim. Gerek yapmıs oldugu ve takip ettigim arastirmalari gerekse hastalarina olan ilgi,tutum ve davranislarindan dolayi kendilerine saygı duyuyor, şükranlarimi sunuyorum.
Üstün başarılarınızın devamını diliyorum...
ke...l
Gerek teşhis koyma gerek ise güncel ilaç bilgisi ile ailemizin hekimi Dr. Mehmet Köker sizinde aile hekiminiz ise gerçekten çok şanslısınız.
nu...̇
işine ve işinin ahlaki değerlerine bağlı, bilgi ve demeyimi gördüğüm ve tedavi olduğum en iyi doktorlardandır. ayrıca çocuğumun rahatsızlığını birçok pediatristten daha profesyonel tedavi etmiştir. özgüveni bilgisi ile eşdeğerdir. çok mütevazi bir hekim olan mehmet köker beyefendiye saygı ile şükranlarımı sunarım.
Mehmet Köker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Köker, Aile Hekimliği.
Mehmet Köker adresi nerede?Mehmet Köker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mah. Ali Nadi Ünler Bulvarı Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Köker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Köker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Köker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Köker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Köker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Köker hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Köker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.