Özel Remedy Hospital
Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Remedy Hospital Diğer

Annem e 10 sene önce protez diz taktı. O zamanlar yürümekte çok zorluk çekiyordu. Allah razı olsun Annem kilo verememesine rağmen yürüyüş yapabiliyor

Konum: başka bir yer sol baçak yürüyememe .nekroz.

Mehmet kuddusi bey 2018 10. ayda sol bacağımda ağrı vardı yürüyemiyordum muayene oldum Yerinde doğru bir teşhis ( Kalca nekrozu ) ve tedavi ..son derece memnunum , daha büyük sorunlara sebep olmadan 2 ayda sağlığıma kavuşdum. Teşekkür ederim.

Annemin kolu kirildi bu doktora ameliyat ettirdik.protez takildi kadin kolunu kullanamadi.doktora. kontrollere gidince kadini birde ustune ustluk azarladi.fizik yazdi. Fiziklede istedigimiz sonucu. Alamadik

Ben Mehmet Kuddusi Polat doktora 2003 yılında tanıştım kalça ameliyatı oldum çok iyiyim Allah razı olsun her işimi kendim yapıyorum şimdi diğer bacağımdan rahatsızım çok aradım doktorumu kısmet değilmiş inşallah yine ona gideceğim hiç yürüyemez haldeydim şimdi çok iyiyim ellerine sağlık hocam teşekkürler

O

Ben Mehmet Kuddusi Polatla 2004 yılında tanıştım.Ayağında kısalık vardı kendisi bunu düzeltebilecegini söyledi.Beni iki kez ameliyat etti fakat durumum düzelmekten çok daha kötü oldu.iki damarını karşı daha sonra bana bu ameliyatlar bittikten sonra ameliyatın aslında 18yaşından sonra yapılması gerektiğini söyledi.bana günde 8 tane ilaç vardı ve bu ilaçlar benim böbreğini bitirdi şuan böbrek yetmezliği var.sizlere tavsiye asla bu doktora gitmeyin

Annemin kalca kemiğini ameliyat etti.işine bukadar önem veren hastalarıyla tek tek ilgilenen bir doktorla ilk defa rastladım desem abartmıs olmam heralde.İnsana huzur ve güven veren bir tarafı var.annemin birhayli yaşı olmasına ragmen gayet iyi bir ameliyat gerçekleştirdi.Nerdeyse hiç yürüyemeyen bir insanın kendi basına artik her işini yapabiliyor.Hocamı nekadar övsem azdır.Rabbim ondan razı olsun annemin acılarını dindirdiği icin.Asla hak etmediği parayıda almaz.Gönül rahatlığıyla söyluyorum.

Benim dizlerimden agrılarım vardı beni cok rahatsız ediyordu. Merdiven inip cıkarken rahatsız oluyordum
Mehmet Kuddusi beye gittim. 2 krem 1 ilaçla diz ağrılarım bitti. Allah razı olsun doktor beyden. Torunumuda götürdüm onceden ayak burkulması dediler fakat doktor bey hemen teşhisini koydu insalah o da iyi olucak.. Gercekten cok basarılı bir cerrah ve güleryüzlü. Elleriniz dert gormesin, basarılarınızın devamını dilerim...

C

Harika bir doktor altı dokta muayne oldun emarım ve raporumu bile doğru dürüst bakmadılar beni 6ay ağrılar içinde fizik tedavi ve ilaçla oyaladılar. Sayın Kuddusi bey muayne eti ve gerekli açıklamaları yaptı umuzumda kemik uzamaları ve yırtık olduğunu bunların yapışık olduğunu hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve ameliyatımı gerçekleştirdi bir gün hastanede yattım ve taburcu oldum. Hiç ağrı hissetmedim :Ameliyatımın ikinci günü araba kulandım ve kolumu çok güzel hareket ettirebildim hiç bir sorunum yok . Kendisne şükranlarımı sunuyorum.

Ş

annemizi bir yakınımızın tavsiyesi üzerine getirdik,iki dizi birden doktorumuz tarafından ameliyat edildi.ancak hayattan keyif almaya ve her işini yapmaya başladı.kendilerine minnettarım.rabbim sağlığını ve başarılarını daim kılsın.kendilerine önerim kendisi gibi insanları talebe olarak yetiştirmesidir.amel defteri kapanmasın inşallah...