ni...k
Mehmet Bey alanında harika bir doktor.Güleryüzlü, saygılı ve açıklayıcı Ben sormadan sorabileceğim bütün soruları cevaplandıran ilgili ve düşünceli bir doktor.Bence Samsun'un başına gelen en güzel şey.Doktor arayan hanımlara şiddetle tavsiye ediyorum.İnanın pişman olmazsınız.Herşey için teşekkür ederim doktorum.
se...a
harika bir hekim çok ilgili gebeliğimde 4 doktora gittim ve ilk kez devlet hasaenesinde bir doktor bana ekranı çevirip bakın be çenesi bu ayakları bu kalbi bu kolu yüz üstü yatıyor gibi ilgi gösterdi bir utrason fotoğrafı vermeyen doktorlar varsanki sağı parası cebinden cıkarmış gibi ama Mehmet byk her şekilde fotoğrafını bekti album olur o derece herkese tavsiye ederim işini layıkıyla yapıyor.
Mehmet Kulhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kulhan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Kulhan adresi nerede?Mehmet Kulhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11 Menemen
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kulhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kulhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kulhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kulhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kulhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kulhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Kulhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları