Meme Cerrahisi
Safra Yolu Tıkanıklıkları Tedavisi
Tiroid Cerrahisi
Tiroid Kanseri Cerrahisi
bu...i
Levhi bey gerçekten çok değerli , titiz ve çok güvenilir bir doktor.Kendisine babamda ameliyat olmuştu ve sonrasında daha gecen ay bende oldum.Öncesinde ve sonrasında her zaman güleryüzlü ve hasta psikolojisini çok iyi anlayarak yardımcı oldu kendisine minnettarım.
fü...n
2008 den beri 3 kez ameliyat oldum meme ca hastasıyım ameliyatlarım çok çok başarılı geçti doktor beyi gittiğim hastanede doktorlar tavsiye etmişti ben de ameliyat olacak tüm hastalara içtenlikle doktor beyi görmeden ameliyeta karar vermeyin diyorum.
ma...l
1996 yılında ufak bir ağrı nedeniyle gittiğim özel hastanede yanlış tedavi dolayı rektum iltihaplanması hastalığına yakalandım.Ardından gittiğim GATA hastanesinde Levhi Bey ile tanıştım.12 yıl boyunca 3 farklı ameliyatımı da hiç bir sorun olmadan gerçekleştirdi.Gösterdiği güleryüzlülük ve hoşgörüden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
be...e
Mesleğinde çok bilgili ve tecrübeli,güleryüzü ile insana enerji veren kıymetli bir doktorumuz,bilim adamımız.Sevgiyle,saygıyla,herşeyi hak eden hocamıza sonsuz teşekkürler.
se...n
2009 yılı tam evlilik aşamasında tesadüfen tespit edilen yumurtalığımdaki 18.5 cm'lik kist ameliyatımı Prof. Dr. Levhi Bey tarafından yapıldı. Kendisi .pozitif, güler yüzlü bir hekim olup ameliyatımı evliliğim öncesinde çok rahatlıkla atlamama yardımcı olmuştur. Üstelik kendisi eşimle bize sürpriz yapıp nikahımıza gelmiştir. Kendisine mesleğinde ve özel hayatında başarılar dilerim.
nu...n
Levhi hoca iyi ve başarılı bir hekim olmakla beraber güleryüzü kibarlığı ve insana pozitif yaklaşımı ile hastayı motive ediyor. Başarılı bir ameliyatın ardından kontrollerimde de bıkıp usanmadan bana yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.
gü...a
Yaşamayı önce Allah'a sonra sevgili doktorum Prof. Dr.Sn. Levhi Akın'a borçluyum. Bu arada ekibini de göz adrı edemem tabi :) Sn Dr İlker Sücülü, DR. Tolga Derici ve ismini hatırlayaadığım diğerleri... Kolon & Rektum kanseriydim Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Bu uzman eller sayesinde sağlığıma kavuştum.. Zaten Levhi beyin hastalarına pozitif ve güleryüzlü davranışı insanı moralmen iyileştiriyor. Kolon rektum hastalıklarında üzerine doktor tanımam. NET
ze...s
doktorun hastasına olan; saygısı,güler yüzü ile sıkı dikkatli takibi hasta için çok önemli. Doktorunuza güvenmekle tedavinin %50 si başarıya ulaşmış oluyor zaten... Bu nedenle sevgili doktorum Sn. Levhi Akın'a minnet borçluyum... Saygımla...
se...n
Sayın Levhi Beyin ilk karşılaşmamızda hastalığım nedeni ile duyduğum sıkıntı ve endişeyi son derece sakin, güven verici konuşması ve uygulayacağı ameliyat yöntemi ile beni bilgilendirmesi sayesinde aşabildim. En kısa sürede ameliyatımı gerçekleştirip; beni çok kısa bir sürede sağlığıma kavuşturduğu için Değerli Levhi Hocama ve ekibindeki değerli cerrahlarımıza özelliklede Ergün hocaya sonsuz teşekkürler.
ba...n
sevgili levhi bey.aslına bakarsanız benim değimimle levhi abim spastik parparezi hastası olduğum için normal insanlar gibi ameliyat olamıyorum anestesi alamıyorum bunları bilerek bana en uygun tedaviyi uygulayıp taktığın seton için .tedavimi yaptığın için tşk ederim
Mehmet Levhi Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Levhi Akın, Genel Cerrahi. Size Mehmet Levhi Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Meme Cerrahisi, Tiroid Cerrahisi, Tiroid Kanseri Cerrahisi, Karaciğer Cerrahisi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Safra Yolu Tıkanıklıkları Tedavisi.
Mehmet Levhi Akın adresi nerede?Mehmet Levhi Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Levhi Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Levhi Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Levhi Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Levhi Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Levhi Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Levhi Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mehmet Levhi Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar