Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle
Medical Park Ankara Hastanesi
se...a
Böbrek taşı şikayeti ile Mwhmet hocaya gittim. 1 haftadır kullanmadığım ilaç kalmamıştı. Bu kadar mükemmel, bu kadar bilgili ve babacan bir doktor hayatımda görmemiştim. Her konuda beni aydınlatarak detaylı bilgiler verdi ve verdiği ilaçlarla ağrılarımı kesti. Allah bin kere razı olsun kendisinden.
yu...k
Başka bir hastanede devam etmekte olan tedavim sonucunda hastalığımın iyileşmemesi üzerine Mehmet Lüfti Bey'e muayene olmaya karar verdim. Tüm ayrıntıları dikkatle dinledi. Çok nazik ve sabırlı şekilde tüm sorularıma yanıt verdi. Gerekli testleri talep edip aldığı bir örnek üzerinde bizzat mikroskop ile inceleme yaptıktan sonra ilaç tedavimi düzenledi ve takibini sağladı. Tıp camiasında örnek bir doktor gösterin deseler Mehmet Bey derdim.
ih...g
Lütfü Hocamız dan Allah razı olsun çok sert ve 1.2 cm lik taş sağ böbrek çıkışına yerleşmiş kanalın ağzında böbreği şişiyor du 3 seans başka bir hastane de sed dalgaları ile kırmaya çalıştılar ama zaman kaybı oldu.Kanaldan tam anastezi ile uyutarak lazer ile taşı kırdı .Kalp kapakçığı nda sorun vardı sağolsun Anastezi uzmanımız sayesinde ve güler yüzlü doktorumuz Lütfü hoca sayesinde de yırtık gibi gözüküyor.BaştaProf. Dr üroloğ Lütfü hoca olmak üzere Anastezi Uzm Dr Ergün Gündüz e ve değerli hemşirelerine teşekkür ederim.
tc...k
süperin üstünde süper bir hocamız allah bizi onunla karşılaştırdı .Okadar güzel anlatım ve okadar ilgi hastalarına karşı okadar iyiki bu anlatılamaz sadece yaşanır
ka...a
Sayın doktoruma Acıbadem Eskişehir hastanesinde gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Kontrole gidecektim, ama hastaneden ayrıldığını öğrendim. Kendisiyle iletişim kurmak için telefonunu aradım, ama bulamadım. Hangi hastanede görev yaptığını öğrenmek istiyorum.
se...a
Yıllardır hiç bitmeyen bir böbrek ve idrar yolları iltihabı yaşıyorum. Artık ağrılarımın dayanılmaz duruma gelmesiyle Acıbadem hastanesinden doktor beye randevu aldım. Güler yüzlü karşılaması ve sonrasında hiçbir işleminizi aksatmadan, birebir ilgilenerek yapması, hasta psikolojisinden sizi hemen soyutluyor. Üstelik yıllarca antibiyotik kullandım ve sebebini bilmeden ağrılar çektim, gittiğim gün teşhisimi koydu, tetkikler için yaz sonuna randevulaşmıştık fakat anladığım kadarıyla hastane değişikliği olmuş, olsun. GATA'da da olsa ben artık başka bir doktora gitmeyi düşünmüyorum :)
mu...ı
2 hafta kadar önce başka bir hastanede uzun süre bekletildikten sonra, Eskişehir Acıbadem Hastanesi Üroloji bölümüne gittik. 12.15 randevusu. Prof. Dr. Mehmet Lütfü Bey'in hastaya gösterdiği ilgi, özen ve dikkati bir başka yerde görmedim. Muayeneden sonra ultrason için beklemiyorsunuz. Çünkü doktor kendisi yapıyor. İşlemler bittikten sonra elinizde reçeteniz, mutlu, memnun ayrılıyorsunuz hastaneden.Rahatça kendinizi emanet edebileceğiniz yer. Çok teşekkürler. Haziran 2012
ya...l
mesleğinde en iyisi,güvenilir,kişiliği:son derece dürüst,ben tek böbrekliyim ve onda da 3 cm taş vardı son derece riskli bir ameliyatı başarıyla yaptı.üç gün sonunda sağlıklı olarak taburcu oldum.
Mehmet Lütfi Tahmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Lütfi Tahmaz, Üroloji. Size Mehmet Lütfi Tahmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu.
Mehmet Lütfi Tahmaz adresi nerede?Mehmet Lütfi Tahmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Lütfi Tahmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Lütfi Tahmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Lütfi Tahmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Lütfi Tahmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Lütfi Tahmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Lütfi Tahmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Lütfi Tahmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Lütfi Tahmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mehmet Lütfi Tahmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar