Girişimsel Radyoloji Randevusu
Ameliyatsız Varis Tedavisi
Anjiyografi
Anjiyoplasti
Doç. Dr. Mehmet Mahir Atasoy Kliniği
Bilgisayarlı Tomografi (BT- CT)
Damarsal Anomali Tedavisi
Tiroid Ultrasonografi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Yumurtalık Kanseri
Doç. Dr. Mehmet Mahir Atasoy Kliniği
Doç. Dr. Mehmet Mahir Atasoy, 2002-2006 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Radyoloji ihtisasını tamamladı. Maltepe Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı’nda ülkenin en iyi meme radyologlarından biri olan Prof. Dr. Levent Çelik ile birlikte çalışma fırsatı buldu. Uzmanlık tez konusu olarak da “Meme Kanserli Hastalarda Meme MR’ının Tedavi Yönetimine Katkısı” nı inceledi.
Türkiye Meme Vakfı’nda 2 yıl kadar Meme Radyoloğu olarak görev yaptı. Halen Türkiye Meme Vakfı’nın yönetim kurulunda sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürmektedir.
Askerlik sonrası Dr. Siyami Ersek Hastanesinde 2 yıl radyoloji uzmanı olarak görev yaptı ve girişimsel radyoloji, anjiografi ve stent uygulamaları konusunda deneyim kazandı.
2011 yılından itibaren Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Meme Radyolojisi ve Girişimsel Radyoloji bölümlerinde öğretim üyesi olarak çalışan Dr. Mehmet Mahir Atasoy 2016 yılının mart ayında doçentlik ünvanını aldı.
FAFS tekniğini, Avrupa nın en önemli radyoloji dergilerinden birisi olan Clinical Radiology de yayınlamıştır.
Ayrıca meme radyolojisi bölümünde, meme kanserinin ileri görüntüleme yöntemleri ile erken teşhisi, meme biyopsileri ve iyi huylu meme kitlelerinin ameliyatsız tedavisi konularında hastalarına yardımcı olmaktadır. Türkiye ‘de meme kitlelerinde HIFU tedavisi ile ilk seriyi sunan ekipte yer alan Dr. Atasoy meme kanserinde birçok yeni teşhis ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı multidisipliner bir ekibin radyoloğu olarak çalışmaktadır.
Maltepe Üniversitesi’nde Girişimsel Onkoloji Bölümünde Transarteryel Kemoembolizasyon(TAKE), RF Ablasyon ve Mikrodalga Ablasyon yöntemleri ile onkoloji hastalarına tedaviler uygulamaktadır.
Uluslararası hakemli dergilerde 25 in üzerinde bilimsel makalesi yayınlanan hocamız birçok uluslararası toplantıya da konuşmacı olarak davet edilmiştir. Bilimsel ödüllerinin yanında bir de patenti kendisine ait vakumlu biyopsi iğnesi bulunmaktadır.
Doç. Dr. Mehmet Mahir ATASOY sağlıklı bir ruh hali, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam tarzı ile hastalıkların büyük ölçüde önlenebileceğinden hareketle sadece tedavi yönlü ilerleme göstermeyi yeterli görmemiş ve hastalarına daha fazla yardımcı olabilmek için modern tıptaki akademik kariyerinin yanında koruyucu hekimlik, fonksiyonel tıp ve integratif tıp konularında da eğitimler almıştır.
İntegratif tıp konularında aldığı birçok eğitimin yanında 2017 yılında Sağlık bakanlığı onaylı fitoterapi, Ozon ve Hipnoz eğitimleri almıştır. Mark Hyman kurucusu olduğu Amerika-Cleveland Kliniği merkezli Institute for Functional Medicine (Fonksiyonel Tıp Enstitüsü'nden) Fonksiyonel Tıp eğitimi almıştır.
Sosyal sorumluluk projesi olarak 2010 yılından itibaren birçok organizasyonda Koruyucu Hekimlik Seminerleri vermiştir. Halka yönelik seminerlerinin yanında tıp fakültesindeki öğrencilerine ve meslektaşlarına da sağlıklı beslenme ve yaşam tarzının hastalıklar üzerindeki etkileri ile ilgili eğitimler vermektedir. Hastalıklardan korunmada ve iyileşmede sağlıklı bir ruh halinin, sağlıklı beslenmenin ve sağlıklı yaşam tarzının çok önemli olduğuna inanan Dr. Atasoy 2017 yılında kurucu üyesi olduğu (KOHEF) Koruyucu Hekimlik ve Fonksiyonel Tıp Derneği’nin de başkanlığını yürütmektedir.
Maltepe Üniversitesi'nde Türkiye'nin ilk Multidisipliner Fonksiyonel Tıp Polikliniği'ni kurmuştur.
Ayrıca İstanbul-Nişantaşı'ndaki Dr. ATASOY Kliniği'nde hastalarının teşhis ve tedavilerine yardımcı olmaktadır.
Dr. Atasoy “Geleceğin Kişiye Özel Tıbbı” olarak tanımladığı Fonksiyonel Tıp hakkında başta hekimler olmak üzere insan sağlığına katkı sağlamayı hedef edinen herkese eğitim vermek amacıyla 2018 yılında Fonksiyonel Tıp Eğitim Platformunu kurdu. Halen fonksiyonel Tıp Uygulamalarının multidisipliner bir şekilde öğretilmesi için eğitim çalışmalarını farklı branş uzman ve akademisyenleriyle birlikte sürdürmektedir.
Dr. Mehmet Mahir Atasoy, kardiyoloji uzmanı olan ve halen ikinci bir uzmanlık olarak iç hastalıkları uzmanlığı yapan Dr. Işıl Atasoy ile evli olup 2 harika çocuğu vardır.
t....)
Mehmet Hoca annemin tiroidin küçülmesi için operasyon gerçekleştirdi ayrıca bende kendisinin hastasıyım. Annemin tiroid büyümesi vardı ve soluk borusuna baskı yapıyordu doktorlar alınmasını önermişti ama annem ameliyata karşıydı kendisi operasyon için gerekli testleri yaptırdıktan sonra uygun olduğunu söyledi ona göre planladık. Annem karşıydı ama benim zorlamamla yaptırdı ve sonrasında hızlı bir şekilde iyileşme süreci oldu ve etkisini hemen gösterdi. Ben de fonksiyonel tıp için kendisinden hizmet aldım. Otoimmün hastalıklarım, alerji rahatsızlıklarım vardı birçok fonksiyonel tıp doktoruna görüşme sağladım ama Mehmet Hoca hepsinden farklı diyebilirim. Kendisi radyoloji uzmanı olduğu için bütün taramaları yaparak muayene ediyor. Ben göğsümde kitle olduğunu bilmiyordum kendisinin muayenesinde öğrendim. Mehmet Hocaya gittiğimiz zaman kan tahlillerini yaptırıyorsunuz kendisi de radyoloji uzmanı olduğu için tüm sonuçları almış oluyorsunuz ekstradan farklı bir yerde yaptırıp getirmeniz gerekmiyor. Kendisinden aldığımız hizmetten memnunuz.
n....)
Mehmet Bey yardımsever bir insan. Kendisini çok sevdim. Annemin varis tedavisi için gittik dizinde rahatsızlığı ve bel kayması da vardı kendi alanında olmayan bölümler için diğer doktor arkadaşlarıyla görüşüp ne yapabiliriz diyerek değerlendirip destek oldu. Biz çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederiz. Mehmet Bey'i iş yerimde de tavsiye ediyorum. Annemin varis şikayeti çok ileri seviyedeymiş Mehmet Bey ileri bir vaka olduğunu söyledi. Kendisi 2 kere varis için tedavi ve dizlerine iğne tedavisi uyguladı varisleri bayağı gitti buradan da kendisinin işinde ilgili olduğunu çıkarabiliriz.
s....
Mahir Bey'le göğsümdeki kitle için görüşme sağladım. Kendisi temizledi ve sonrasında takibini yapıyor. Mahir Bey gayet ilgili ve alanında uzman bir doktor. Ben memnunum.
Mehmet Bey gayet işinde iyi bir doktor. Kendisi varislerimde alakalı tedavimi uyguladı ve devam ediyoruz. 1 yıllık devam eden tedavim, seanslarım var şu anda kadar memnunum. Tedavilerden sonra iyileşme sağlandı. Herhangi bir problemim olduğunda kendisi çözüyor.
n....
Mahir Bey'den çok memnunum. Boğazımla ilgili nodül şikayetim vardı, kilo ve saç problemim için kendisinden tedavi aldım. Kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor. Tiroid, haşimato rahatsızlığım vardı 4-5 seans tedavi uygulandı. Şikayetlerim geriledi. Nodüllerim ameliyatlık olmuştu kızım araştırdı Mahir Bey'i duydum, gittim. Küçültme işlemi yapıldı, şikayetlerim geçti. Saç problemim için serum uygulandı. Ben çok memnunum. Hangi şikayetim için gittiysem olumlu sonuç aldım.
a....
Kendisine varis tedavisi oldum, aynı zamanda beslenmeyle ilgili gittim. Mehmet Bey çok özverili, çok çalışkan bir doktor. Varislerim ilk seanstan itibaren hiçbir şey kalmadı, çok güzel oldu. Varislerimden çok rahatsızdım daha öncesine etek, elbise giyemiyordum şu anda çok rahatım hiçbir iz bile kalmadı. Kendisinin eli pratik ve hızlı. Ben çok memnunum. Senede 1 kontrollerim olacak ama ona bile gerek duymuyorum hiçbir şey kalmadı. Beslenmeyle ilgili fonksiyonel tıp olarak, kullandığımız takviyeler, yönlendirmeleri çok iyi. Mehmet Bey gönlü tok bir doktor. Ben çok memnunum iyi ki Mehmet Mahir Atasoy diyorum. Daha öncesinde çok doktora gitmiştim istediğim gibi doktor bulamadım ama kendisi istediğim gibi bir doktor.
v....
Mehmet Bey'i çok sayıda doktora sorarak buldum. Kendisi hem ilgili, alakalı hem de uzmanlık bakımında Türkiye'de ileri seviyede hekimlerden bir tanesi. Damar genişlemesinden dolayı kendisinden hizmet aldım. Tedavimden çok memnun kaldım. Herhangi bir komplikasyon benzeri bir şey yaşamadım. Mehmet Bey hastası takibini, daha sonrasında da sorularımı her zaman en kısa sürede cevaplandırarak ilgi alaka gösterdi. Kendisi sağ olsun her şeyle çok ilgilendi.
h....
Doktor Beyden aldığım tedaviden çok memnunum. Kistim vardı uygulama yaparak alındı, sonrasında herhangi bir problem yaşamadım gayet konforlu bir işlemdi. Oldukça memnun kaldım. Doktor Bey hastasıyla iletişimi iyi olan bir insan. Kendisinin açıklarımı gayet net yeterli cevaplar alabiliyorum. Benim için her danışmak istediğimde, endişelendiğim konuda ulaşılabilir oldu. Hekim olarak bilgisine güvendiğim için kendisini tercih ettim.
Mehmet Bey tiroid nodülümle ilgili işlem yaptı ve gayet memnun kaldım. İşlem sonrasında şikayetlerimde iyileşme sağlandı. Kendisi gayet açıklayıcı ve bilgilendiriciydi. Mehmet Bey'in hem tavrından hem de yaptığı işlemden memnun kaldım.
Benim için çok önemli bir operasyondu. 2 bacağımda da genetik oluşumda olan bayağı yoğun varisler vardı Mehmet Bey'e varislerimi aldırdım, gayet memnunum. Bu kadar kısa sürede iyileşebileceğimi hiç düşünmüyordum. Ortalama 3 hafta oldu ve çok hızlı bir iyileşme süreci geçirdim, aşırı derecede memnunum. 3. defa kliniğe gitmeme rağmen hiç acı çekmeden yarım-1 saatte bitti o yüzden aşırı derecede memnunum.
Mehmet Mahir Atasoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Mahir Atasoy, Radyoloji, Girişimsel Radyoloji. Size Mehmet Mahir Atasoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Girişimsel Radyoloji Randevusu, Lazer İle Varis Tedavisi, Varis Tedavisi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Meme Radyolojisi, Tiroid Ultrasonografi, Ameliyatsız Varis Tedavisi, Tiroid Nodüllerinde Radyofrekans Tedavisi, Karotis Ultrasonografisi, Histerosalpingografi (HSG).
Mehmet Mahir Atasoy adresi nerede?Mehmet Mahir Atasoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye mah. Maçka Cad. Beyaz Apartımanı No:15 Daire:5 Kat:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Mahir Atasoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Mahir Atasoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Mahir Atasoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Mahir Atasoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Mahir Atasoy hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Mahir Atasoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Mahir Atasoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Mahir Atasoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Mahir Atasoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Mahir Atasoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mehmet Mahir Atasoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar