Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Cad. Ekinoks Residans E1 Girişi Kat 6 Daire 81, Beylikdüzü, İstanbul
Diyetisyen Randevusu
Online Görüşme
Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Cad. Ekinoks Residans E1 Girişi Kat 6 Daire 81, İstanbul
Online Diyet
Tüp Mide Ameliyatı Sonrası Beslenme
Zayıflama Diyetleri
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Online Görüşme
On kilo kadar fazlam var bu sebeple başladım ilk on günde epey faydasını gördüm üstelik insülin direncim var buna rağmen başarılı
ar...
Mehmet Bey ile yaklaşık 3 senedir tanışmaktayım. Her kilo aldığımda koşarak kapısını çaldığım değerli bir diyetisyen. Teknik bilgisi, motivasyonu ve de işinin ehli olması kendisini çok başarılı kılmakta. Her zaman kendisi ile belirlediğimiz hedeflere ulaşıyoruz. Alanında tam bir uzman kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
i̇...
Mehmet Bey ile çalışmaya başlamam, hayatımda büyük bir dönüşüm yarattı. Onun uzmanlığı ve etkili yöntemleri sayesinde, 190cm boy, 137 kilodan 99 kiloya düştüm. Üstelik bu başarıyı sadece 4 ay gibi kısa bir sürede, ayda ortalama 9 kg vererek elde ettim. Mehmet Bey’in kişiye özel ve bilimsel yaklaşımı, sağlıklı bir şekilde kilo vermemi sağlarken motivasyonumu da yüksek tuttu. Desteği sayesinde hedefime adım adım yaklaşıyorum. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir değişim isteyen herkese Mehmet Bey’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
k.....
Mehmet Beyin sıkmayan ve zorlamayan diyet programı sayesinde bir ayda 6 kilo verdim. Umarım devam eden süreçte de bu şekilde devam edip ideal kiloma ulasabilirim. Guleryuzu ve motivasyon artırıcı konuşmaları da bu süreci oldukça kolaylastirmakta.
Merhabalar , Mehmet bey ile bir haftadır ben diyete başladım çok şükür 2 kiloya yakın kilom bir haftada gitti. Mehmet bey saolsun ilgili ve kişinin sevdiği elinde bulunan malzemeleri ile diyet yaptırıyo . Benım kronık hastalıklarım var ve bu diyetle asla zorlanmıyorum ve süreç harika gidiyor .
öz...
Çok sevecen,sempatik ve ilgili biri Mehmet bey.Hiç zorlanmadan tedavi sürecimiz gayet iyi gidiyor.Yaşam şeklimize uygun verdiği listelerle kilo vermek hiç zor olmadı..
nu...y
Mehmet Bey arkadaşımın ısrarla tavsiye ettiiği Diyetisyen’ di. Kendisinden kilo alma programı için destek aldım ve yıllarca almakta zorlandığım kiloları Mehmet Bey’ in uygulaması kolay ve pratik listeleri sayesinde aldım. Kendisini iyi ki tanıdım şu anda olmam gereken sağlıklı kilodayım. Bende Diyetisyen arayışında olanlara ısrarla tavsiye ediyorum. Kendisi alanında uzman güler yüzlü ve her hafta yüksek enerjisiyle motivasyonunuzu üst seviyede tutmak konusunda başarılı. Şiddetle tavsiye ediyorum.
gü...
enerjisi ve detaylıca herşeyi anlatması ile gayet etkiledi beni eşim de mehmet bey sayesinde güzel kilo verdi kendisini başarılı buluyordum şimdide ben başladım
ku...
8 yaşında ki kızım fazla kiloları var diye gittik bir ayda hiç aç kalmadan 6-7 kilo civarı kilo verdik sağlıklı beslenme odaklı yağ kaybı çok mutluyuz diyetisyen beyi çok sevdik enerjisi mükemmel çok ilgili
se...m
Öncelikle iletişimi harikadır. 1 ayda 5 kilo verdim listeleri sayesinde. Kaldı 7 kilo
Her hafta listeyi değiştirdiği asla sıkılmadım.
Diyet değilde sağlıklı beslenmeyi öğrendim sayesinde.
Mehmet Mahmut Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Mahmut Ünal, Diyetisyen. Size Mehmet Mahmut Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Mehmet Mahmut Ünal adresi nerede?Mehmet Mahmut Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Cad. Ekinoks Residans E1 Girişi Kat 6 Daire 81 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Mahmut Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmet Mahmut Ünal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmet Mahmut Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Mahmut Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Mahmut Ünal hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Mahmut Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Mahmut Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Mahmut Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Mahmut Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 170 hasta / danışan, Mehmet Mahmut Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler