Zamanlama
İlgi
Ortam
Mehmet Bey ,soyadinin isim bulmus hali..oglumda utangac testis sorunu vardi .Dogdugundan bu yana duzenli olarak kontrol ettiriyorduk . 22 aylik oldugunda operasyona karar verildi.Konu ile ilgili bircok doktordan gorus aldik (istanbul,Adana,Mersin dahil) Mehmet Bey ile gorusunce kendisinin ne kadar tecrubeli ve bilgili oldugunu hemen anladik. Ameliyat cok basarili gecti iyilesme sureci boyunca doktorumuz hep yanimizdaydi ,her telefonumuza her msjimiza her sorumuza yanit verip yardimci oldu ..bir anne icin ne yapacagini bilemedigi anlarda doktoruna ulasabilmesi ,doktorun bu kadar insancil,isini ve cocuklari seven biri olmasi gercekten paha bicilemez .. Benim kadar pimpirikli bir anne bunu yaziyorsa haklilik payi buyuktur :) ayrica operasyon oncesi en cok korktugum seylerden biri ;bebegim cok hareketli oldugu icin uykusunda da donerken caninin aciyacagini dusunmemdi . Doktorumuz " merak etmeyin cocuklar kendilerini korur" demisti .Gercekten de oyleymis :) hersey icin tekrar tesekkurler sevgili doktorumuz ..
za...r
22.03.2013 tarihinde doğan oğlumda Hspurung rahatsızlığı olduğunu öğrendik hocam oğlumun 2 aşamalı ameliyatını başarıyla yaptı oğlum şu an 7 aylık ayda 1 kontrole gidiyoruz şu an sağlığımız yerinde verdiği emek için ve ilgisi için kendisine teşekkür ederim derdi veren Allah dermanını da hocamızın elleri ile verdi inşallah Allah ondan ve ekibinden razı olsun onların çoluğuna çocuğunada uzun ömür versin. Zafer TOLUN
Mehmet Melek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Melek, Çocuk Cerrahisi.
Mehmet Melek adresi nerede?Mehmet Melek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Melek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Melek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Melek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Melek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Melek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Melek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Melek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.