Bel fıtığı sancılarımla doktor doktor gezerken tavsiyeler üzerine gittiğim Mehmet hocamı görür görmez verdiği güvenle hemen ameliyat oldum. Ameliyat sonrası sancılarım hemen geçti. Hastane çalışanları çok ilgili çok memnun kaldım.
ö....h
85 yaş yakınım olan hastayı inceledikten sonra kesin rahatlatma,dik yürüme ve hayatını normal idame etme hususunda tereddüde yer vermede ameliyat etti.ne kadar teşekkür etsek azdır.böyle bir insanın kayseride olması bizler için lütuftur.teşekürler mehmetbey
gü...ı
Doktoruma dar kanal amelyati oldum.mesleki tecrübesi ve insani yönüyle doktorum sayesinde en kısa zamanda duzeldim. Çok teşekkür ederim.ayrica hastane personeline de ilgi ve alaka larından dolayı teşekkür ederim
be...
Babamın kalça ağrısı olduğundan dolayı beyin cerrahınında görmesi istenildi mr çekilde ve bel fıtığı denildi ameliyat yapılması gerektiğini söyledi. ağrılar dinmediği için başka hastaneye gittik mr sonuçlarımızı gösterdik ve kemikte leke olduğunu, akciğer kanseri teşhisi konuldu
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tu...i
Mehmet Bey uzmanlığı tartışılmaz ve branşında bence Kayserinin en iyi doktorlarından bir tanesi. 33 yaşındayım.Belimden üçüncü ameliyatı olmam gerekiyordu. Bir kaç tane hastane gezdim ve doktorlarla görüştüm. Ameliyatın zor olacağı için diğer doktorlar beni aydınlatmayan cevaplar verdi. Mehmet bey muayenesi sonrasında ameliyat kararı verdi ve ertesi gün beni ameliyat ederek koltuk değneği ile gittiğim hastaneden şifa ile yürüyerek evime dinlenmeye geldim. Kesinlikle tavsiye edeceğim hem insan olarak kaliteli bir kişi ve mesleğinin en iyilerinden. Allah razı olsun ondan. İyiliğini anlatmama kelimeler kafi gelmiyor. Saygılarımla.
ki...t
doktor ve insan olarak tanıdığım en değerli insanlardan birisiniz.yakınlarımın ve benim tüm sağlık sorunlarıyla sabırla ilgilendiğiniz,bilgi ve tecrübelerinizi hastalarınıza en güzel şekilde aktardığınıza inanıyorum.çok başarılı bir hekim ve çok iyi bir insansınız..teşekkür ve saygılarımla
Mehmet Meral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Meral, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mehmet Meral adresi nerede?Mehmet Meral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Meral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Meral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Meral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Meral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Meral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Meral hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Meral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları