Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Karakavak Mah. Ankara Asfaltı, Malatya
Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü
se...r
22 mayıs 2006 doktor bey balıkesir askeri hastanede görevli ilk doğumun okadar anlayışlı kibar güler yüzlü bir doktor ki 14 sene oldu bugün kızım 3 kilo doğdu hiç korkmadim o kadar güzel teskin ediyor ki teşekkürler hiç bir zaman sizi unutmiycam
n....ö
Kendisine cok ama cok tesekkur ederim. Tabir yerindeyse zor bir dogumu gerceklestirdi ilgi ve alakasindan dolayi tesekkurler siddetle tavsiye ediyorum.
me...ç
sayın mehmetmurataltın dag doktorumuzun tecrubesinden dolayı ve çok guzel ihastalarımıza iyi davranmasından dolayı tesekur ederiz malatya halkı gazi dinç ben esimi istanbuldan getirdim ve biz istanbulda oturuyoz arıca sayın doktorumuz taylan onata da himetinden dolayı tesekür ederiz
me...e
mükemmel bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum..
Mehmet Murat Altındağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Murat Altındağ, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mehmet Murat Altındağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Mehmet Murat Altındağ adresi nerede?Mehmet Murat Altındağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karakavak Mah. Ankara Asfaltı Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Murat Altındağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Murat Altındağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Murat Altındağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Murat Altındağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Murat Altındağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Murat Altındağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Murat Altındağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Malatya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları