Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Mehmet Murat Demet Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Mehmet Murat Demet Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ay...e
Piskolejimin düzelmesi ve takıntılarımın geçmesi için geliyorum eskisine göre daha iyiyim o yüzden iyi sonuç alıyorum bi şikayetim yok gayet memnunum
f.....
Doktor beye bir takım sıkıntılarım varken gittim ve sosyal anksiyete bozukluğu tanısı aldım. Doktor beyin bir hekim olarak bilgisinden, hastasına yaklaşımından, iletişim şeklinden ve uyguladığı tedavi yönteminden çok memnun kaldım. Tedavinin başındaki durumum ile şu anki durumum karşılaştırıldığında inanılmaz yol katettik. Şimdi İyiki Doktor Beyi tanımışım diyorum.
Profesyonel yardıma ihtiyacım olduğundan emin olduğum bir dönemde kendisini buldum.Panik atakla rımla yaşadığım mücadeleyi çok kısa surede Murat Bey sayesinde kazandım.Donanımı mesleki tecrübesi ve birikimi güven veren duruşu kendinizi ifade etmenizde inanılmaz desteği sayesinde hayatımda devrim yaptım.Dokror Bey Psikiyatri alanında en doğru tercihlerden biridir.Kendisine minnettarım.
e....ç
Anksiyete sebebi ile gittiğim doktorum. Henüz 4. Seansım olacak ama o kadar Babacan sizi anlayan bir doktor. İlgisi, sizinle iletişimi Harika. İlk gittiğim seans sonrası bile sakinleştiğimi hissettim. Doktorum sayesinde bu illetten kurtulacağımı biliyorum. Kendisine minnettarım...
İnternet üzerinde yorumlarını okudum ve profil fotoğrafını da çok babacan buldum. Bu nedenle kendisine ulaştım. Doğru ilaçlarla gayet başarılı yol aldık. Alkolü bırakmak için desteğini almak istiyordum. Alkolden nefret ediyordum ama kullanmadan duramıyordum. Terapi ve ilaçlardan sonra inanılmaz bir şekilde kurtuldum bu sorundan. Mehmet Bey çok sakin, babacan ve ilgili biri. Her yanına gittiğimde çok mutlu ayrıldım yanından. Tamamen danışanı ve çözüm odaklı. İhtiyacı olan herkese öneriyorum. Yaşça büyük olması da ayrıca rahatlatıyor. Görüşmelerimiz devam ediyor, sürekli iletişim halindeyiz. Kesinlikle gidilmesi gereken bir psikiyatrist.
Annem kanserdi ve bu rahatsızlığı sürecinde Mehmet Bey ile görüşmesini istemiştim. Annem vefat edince Mehmet Bey ile hiç tanışamadı ve ben gitmeye karar verdim. Panik atağım ve kapalı alan korkum vardı. Bunlara ek yas hali depresyonum başladı. Kendisi ile belli aralıklarla 9 yıldır görüşüyoruz. Bu süreçte farkındalığım yükseldi, bakış açım çok değişti. Kendisinin yumuşakbaşlı, ikna edici ve yönlendirebilir olması ile güzel bir süreç oldu.
go...m
Yetenekli, dinlemeyi bilen, danisanina ve isine saygili, teshis ve terapiniz konusunda guvenebileceginiz bir doktor. Hemen sonuclara varmamasi ve iletisimi onde tutmasi yonlerinden cok memnun kaldim; terapi suresince beni yakalamaya degil anlamaya calisan biriyle konustugumu hissettim. Terapistinizle usttekiler gibi iletisim problemleri yasiycaginizi dusunuyorsaniz, cekinmeden danisabilirsiniz.
yı...i
ben 4 yıldır tedavi görüyordum çeşitli ilaçlar kullanıyordum, fakat yeterli iyileşme görülmüyordu. bundan 1 buçuk yıl önce hastalığım iyice ilerledi iyi olmam gerekirken iyice kötüleşmiştim. kızımın aracılığıyla Murat Bey le tanıştık.onu gördüğüm zaman mutlu oluyordum içime bir ferahlık doluyordu, konuşmaları güler yüzlülüğü ile bana çok büyük yardımları oluyordu. herşeyimi sordu ve anlattıklarımı büyük bir sabırla dinleyip benim içimi rahatlatan cevaplar verdi bana. ilaç tedavisiyle birlikte şu an çok iyiyim bunu ona ona borçluyum kendisine çok teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum , iyi ki varsınız Murat Bey.
şa...̇
Murat beyi yaklaşık 1.5 yıldır tanıyoruz.Aslında annemin doktoru fakat memnuniyetimizi belirtmek istedim.Annem depresyon tedavisi görüyordu 4yıldır iyleşmesi gerekirken iyice kötüleşti.Annem çok çaresizdik elimizden birşey gelmiyordu,tavsiye üzerine Murat beyi tanıdık.Annem Murat beyi gördüğünde bile kendisine faydası olacağını anladı,tedavi başladı çok ağır geçirdi birde yaygın anksiyete bozukluğu çıkınca bizler için ve annem için zorlu bir süreç başladı.ilaç tedavisi ve terapiyle annem bu zorlu süreci aşıyor,Murat beyin sayesinde.Kendisini tanıdığımız için çok şanslıyız.Annem Murat beyle her görüştüğünde içimi çok rahatlatıyor der.Doktorluğu ve kişiliğiyle mükemmel bir insan.Teşekkürler Murat bey.
ha...e
Murat beyden çok memnun kaldık.Kardeşimin yıllardır çözemediği sorunlarını kısa sürede çözdü .Soran herkese murat beyi tavsiye ediyorum kendisi mükemmel bir doktordur .
Mehmet Murat Demet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Murat Demet, Psikiyatri. Size Mehmet Murat Demet tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikanalitik Psikoterapi, Fototerapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Regresyon Terapisi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Yetişkin Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi.
Mehmet Murat Demet adresi nerede?Mehmet Murat Demet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1. Anafartalar Mah. 1614 Sokak 5/7 Tevfikiye Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Murat Demet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Murat Demet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Murat Demet isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Murat Demet, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Murat Demet hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Murat Demet ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Murat Demet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Murat Demet bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Murat Demet ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Murat Demet hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Mehmet Murat Demet hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.