fa...n
Murat hocama myom ameliyatı oldum,ikinci gün öğleden sonra taburcu oldum bile.Ameliyat iyi geçti bir ay sonra kontrole çağırdı emeğine sağlık diliyorum sayın hocama
s....ş
1 düşük 1 kimyasal gebelikten sonra kendisini tanıdım ve o kadar kibar naif bir doktor ki ses tonu bile sizi sakinleştirir. Hamileliğimden doğumuna kadar hep Murat beyle birlikteydik tüm mesajlarıma cevap verdi bıkmadan usanmadan diyebilirim. Sezeryan doğum yaptım ve çok rahat geçti iyiki yollarımız kesişmiş Murat hocayla
s....u
Her zaman dualarımda yer alacak olan ikizlerime kavuşmama vesile olan güzel insan harika doktor,2018 yılında başladığımız tedavime 2021 yılında iki minik mucize ile sona ulaştık.Bu süre zarfında çok yoruldugum umudumun bittiği çok zaman oldu tek bir cümlesi aklımdan hiç çıkmadı 'şimdi denemezsen ileride çok pişman olursun'bu cümlenin üzerine her başarısız denemeden sonra acı çekip uzulsemde ağlasamda pes etmedim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi iyi ki sayenizde pes etmemişim. Evlat bambaşka bir şeymiş sayenizde tattım.Her şey için çok ama Cook teşekkür ederim.
ha...
Önemli bir kan hastalığım var ve çikolata kisti ameliyatı olmam gerekiyordu ve bu ameliyat benim için çok riskli bir ameliyattı. Murat beye arkadaş tavsiyesi üzerine randevu aldım ve ilk muayenede kendine güvenim yüzde yüz oldu hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı çok güzel ve sorunsuz kanama olmayan bir ameliyat süreci geçirdim çok teşekkür ediyorum buradan da Murat hocama.
ö....
9 haftalık hamileliğimde, düzenli olarak takip edilmem için doktor arayışında iken murat hocadan randevu aldım ve iyiki dediğim olaylardan biri haline geldi. Hamileliğim süresince o kadar rahat ve kaygısız bir yaklaşımı vardı ki, beni de o rahatlığa erişmeni sağladı. Normal doğum sürecinde ilerlerken, beklenmedik sebeplerden dolayı sezeryan oldum. Ama hocama çok güvendiğim için hiç korku yaşamadım. Ameliyatımdan üç gün sonra ayağa kalkıp kendi işimi görme durumuna gelmiştim bile. Çok teşekkür ediyorum murat hocam
m....
Benim canım doktorum, harika insan. İyi bir hekim olmasının dışında hastasının düşüncesine önem veren sonuna kadar bizleri dinleyen, sabırlı ve özverili bir şekilde gidişatı anlatan değerli hocam. Gebeliğim boyunca kendisine çok güvendim. İyiki de öyle yapmışım. Çokta güzel bir doğum oldu en önemlisi sorunsuz. İyiki varsınız hocam. Allah sizin gibi değerli hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Hekim oluşundan öte harika bir insan.. Gebelik takibim için tesadüfen tanıştık iyi ki kesişmiş yollarımız. Bir anne adayının en çok ihtiyacı olan şey rahatlık o da Murat beyde fazlasıyla var. Sizi konuşması ve tavırlarıyla öyle güzel rahatlatıyor ki iyi ki diyorsunuz.. Teşekkürler değerli doktorum.
tu...r
arkaniza yaslanin ve hayatinizin en güzel anlarina bu can doktorla devam edin..
simdi doktor sirasini bekleyenlerin icinden konustugu yada birbirlerine sordugu cumleleri duyar gibiyim evet sakin yapisi ve rahat tavirlariyla sizin aklinizda soru isareti birakti ilk konttolde diymi ben cok pimpirikli herseyi merak eden suyu suzerek icen hep kuskucu biriyim bu 2.gebeligimde inanin o kadar rahat gecirrim ki ben bile şaştım niyemi tabiki murat bey sayesinde..ilk hamileligimi eve kapanarak geciren korkudan kilini kipirdatmayan ben 2.gebeligimde 3ay tatil yaptim bodrumda dusunun ve 5 yasindaki oglumla denizden cikmadim okadar soyleyim..nazik kibar herseyi detayli anlatan kontrol bitiminde en onemlisi sizi sirt ustu kaplumbaga debelenmesi gibi sedyede birakmayip eliyle tutup kaldiran keyifli rahat yapisiyla sizin endiselendirmeyen biri var artik..benim icin guven cok onemli ve o murat beyde fazlasiyla var hayatimda iyiki dedigim doktorum size ne soylesem az kalir iyiki sizi bana tavsiye ettiler he bu arada tavsiye edende cocuk doktorumuz omer bey oda hemen karsida dunyada karsimiza ciktigi icin dua ettigim kisilerden..bebislerinizi gonul rahatligi ile ona takip ettirin eee banada dua edin olsun bitsin herkese saglikla neseyle sevgiyle gecirecegi gunler dilerim ♥️
ed...m
3 gebeligim oldu son hamileligimde tercih ettim en rahat geçirdiğim 9 ay ve dogumdu doktorun sayesinde iyiki tanımışım keske diğerlerinde gitseydim dediğim. İyiki sizin gibi doktoralara sahibiz
sa...r
Harika bir doktor, mükemmel bir insan. Bir az iklem içinde randevü almıştım, ama ilk randevüden hemen sonra iyi ki dedim. Muayene sırasında sorduğum her soruya sabırla cevap verdi. Doktorumun sayesinde sıkıntısız 9 ay geçirdim, bebeğimi sağ salim kucağına aldım. Çok teşekkür ederim.
Mehmet Murat Seval isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Murat Seval, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Murat Seval adresi nerede?Mehmet Murat Seval şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Murat Seval isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Murat Seval online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Murat Seval isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Murat Seval bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Murat Seval ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Murat Seval hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mehmet Murat Seval hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kırıkkale Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (7)Mamak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları