Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
ba...
Mehmet hocama gidiş sebebim reflü hastalığımın artık dayanamayacağım şekilde boğazımı yakmasıydı. Hocama geldiğimde bana nasıl geçeceğini, ne yapmam/yapmamam gerektiğini kısaca her şeyi güzel güzel anlattı, sorularımı önemseyip çok güzel cevaplar verdi kısaca çok iyi davrandı. Tedavi olumlu olmazsa en son çare ameliyat dedi. Verdiği ilaçlar vs şuanda gayet iyi durumdayım ama ilaçları bırakınca ne olur orasını bekleyip göreceğiz. En aşağı 9 10 tane gastroenteroloji uzmanında muayene oldum hepsi birkaç ilaç verip önemsemeyip, al bunları kullan diyip yolluyorlardı. Mehmet hocam gibi iyi doktorlar olduğunu görmek çok hoş. Teşekkürler.
ış...z
ltıntaş başarılı bır operasyonla troit ameliyamı gerçekleştırerek beni sağlığıma kavuşturdu.kendısıne minnetarım.ameliyat öncesi hasta psikolojisi ile kendisine onlarca soru sordum.hepsını sabırla cevaplayarak ameliyata gönül rahatlığı ile gırmemi sağladığı için kendisine teşekkur edıyorum.başarılarının katlanarak artmasını gönülden diliyorum sayın hocam.sevgiler...
Mehmet Mustafa Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Mustafa Altıntaş, Genel Cerrahi. Size Mehmet Mustafa Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Mehmet Mustafa Altıntaş adresi nerede?Mehmet Mustafa Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Mustafa Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Mustafa Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Mustafa Altıntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Mustafa Altıntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Mustafa Altıntaş hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Mustafa Altıntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Mustafa Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Mustafa Altıntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Mustafa Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Mustafa Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Mustafa Altıntaş hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Mustafa Altıntaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar