fi...n
hocam ben firdevs kaplan g.anteplıyım gaziantep üniversitesi beden egitmi spor yüksek okulu 3.snf ogrencısıym 1994 dogumluym yarık damak ve dudak hastanızım okdar geliştim ve dgiştim ki sizn sayenızde anlatamam ameliyatlrmı siz ypmıssınz annem ve babamın anlattıgı kdaryla ve son amelıyatım var efndim onuda siznle gerceklştrmek ıstıyorm suan 20 yasına geldim arada burun tıkanıklıgım ve cok belırsız bir iz var yuzuma bakın yptıgın gerceklestırdgınz bu operasyona sız bıle hayran kalıcaksınz sıze cok mınnettar ve sonsuz tskkurlermı sunuyorm iyiki yuce rabbım beni sizn elinize teslım etmıs sıze ulasamıyorm lutfen bu yorumumu gorun ? .s siznle görüşmem lzm sayın hocam
ö....c
Dr.mutaf bey gercekden cok iyi bir Estetik Uzmani kendisine cok cok Tsk ediyorum cok memun kaldim isini cok temiz ve bilincli bir Sekilde yapmistir Tek kelimeyle süper Herkese tavsiye edebileceyim bir Uzman
şe...r
benim 22 yıl önce ayagım otobüs altında kalmış ankara numune hastanesine getirildigimde ayagım kopmak üzereydi mehmet bey sayesinde ayagım kurtuldu kesmek üzerelerken yetişti ve ayagım kurtuldu
ah...k
Dunyanin en iyi doktoru saygilar antebe geldimde ilk sizi ziyaret edecem umarim musait okursunuz. nOt:Elimden ameliyat etmistiniz suan cok iyi durumda allah razi olsun sizden.
ze...p
elleri öpülesi canım doktorum. mutaf hocamı anlatırken kelimeler kifayetsiz kalıyor.kesinlikle uzmanlık alanında 1 numara.
Mehmet Mutaf isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Mutaf, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Mehmet Mutaf adresi nerede?Mehmet Mutaf şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık Mah. Adliye Cad. No.:11 (457,33 km) Bodrum, Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Mutaf isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Mutaf online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Mutaf isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Mutaf bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Mutaf ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Mutaf hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Mutaf hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.