Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
o....g
Miyom ve rahim ağzı leep işlemi için gittim ve çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.Doktor beyin bilgisi uzmanlığı ve yakınlığı güven veriyor.Bir hasta için Mutlu Bey büyük şans.Binlerce kez teşekkürler...
ka...z
rahim ameliyatımı yaptı,çok memnun kaldım.ben de kendilerine sağlıklı ömür diliyorum.kanamalı hastalara tavsiye ediyorum.
zu...u
Odanızın kapısını ilk çaldığımda annemin hastalığı için çırpınıp duran bir kuş gibiydim...Sizi görür görmez o gülen yüzünüz bana ışık oldu...Sizin ne kadar sevecen , saygılı, sözünde duran ve mükemmel bir doktor olduğunuzu bur dan yazmak istedim. Annem B...D.. sizin sayenizde inşallah daha iyi olup sağlığına kavuşacak... İyi ki siz doktor olmuşsunuz , iyi ki varsınız... Umarım o gülen yüzünüz hayatınız boyunca ışık olmaya devam eder.. Saygılarımla..Her şey için teşekkür ederim..
mü...n
ben müjdan güleşen. mutlu hoca işinde mükemmel. saglığımı ona borcluyum. ameliyat olalı 1 ay oldu. düzelme süreci bir kaç ay iken ben 1 ayda daha iyiyim ki gecirdiğim ameliyata göre bu süreç çok çok az. mutlu bey e tesekür ediyorum. basarılarının devamını diliyorum. iyiki varsınız mutlu bey.
ha...a
Ankara Zekai tahir burak kadin dogum hastanesinde calisiyor artik mutlu hoca .suan be de annemin ameliyatina refakatci olarak bu hastanedeyim.disiplinli isleyisi calisanlarin nezaketi cok iyi bu hastanedei.mutlu hocam harika bir doktor ve insan .varligi bize guven veriyor isinde cok basarili.bir devlet hastanesinde insan odakli calisan bu kadar basarili bir hekim olmasi suan turkiye sartlarinda yuz guldurucu.ALlah razi olsun ondan cok cok.baska elden bisey gelmez cunku annemin cok zor ameliyatlarini ve takibini yaparak bizimle olmasina vesile oldu.sonsuz minnettarim. Dt.Hatice KALFA
mi...r
ben hastamı tesadüf mutlu hocanın amaliyat ekibinin başında olduğunu öğrendim orada amaliyat hanenin önünde çok takdir ediyorlardı sevindim hastam bugün 09 kasım 2013 günü 2 gündür yoğun bakımda ama oradaki ilginizede ayrıca teşekkür ederim özellile ben hocamı hiç görmedim fakat insan ayırdımı yapmadan insanlardan yardımını esirgemediğinden dolayıda teşekkürederim allah size ve sizingibi tüm evlatlara güç kuvvet versin
fa...a
haraika bir doktor. HASTALARINA KARŞI İLGİLİ , TEŞHİSİ MÜKEMMEL. İYİKİ AYDIN' A GELMİŞ.
ay...e
biz onu çok özledik çok iyi bir doktor çok iyi bir insan iyiki o bu şehre gelmiş iyiki biz onu tanımışız
be...z
mutlu meydanlı turkıyenın değıl dunyanın en ıyı dokturudır bana yapmış olduğu operasuyun tedavı benı hayatabağlamıştır hocam teşekur eder elerınden öperım malatya ınonu unıversıtesıhastahanesınden adıyamanlı besey yavuz tarıh 08 25 2008.
fi...z
mutlu bey kesinlikle süper bir doktor.Alanında bilgili,tek kelimeyle mükemmel hastası olarak ona çok minnettarım.saygılarımla
Mehmet Mutlu Meydanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Mutlu Meydanlı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mehmet Mutlu Meydanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Mehmet Mutlu Meydanlı adresi nerede?Mehmet Mutlu Meydanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Mutlu Meydanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Mutlu Meydanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Mutlu Meydanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Mutlu Meydanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Mutlu Meydanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Mutlu Meydanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Mutlu Meydanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Mutlu Meydanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mehmet Mutlu Meydanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Mutlu Meydanlı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Mutlu Meydanlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları