Profesör Doktor Mehmet Nafi Sakar, 2000 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Birçok kurumda görev almıştır. Şu an'da Memorial Diyarbakır Hastanesinde hizmet vermektedir.

Memorial Dicle Hastanesi
Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km, 507. Sk. No: 150, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Konum: Memorial Dicle Hastanesi Diğer

Mehmet Nafi Sakar Hocamdan cok memnunuz. Kendisine oğluma hamile iken sürekli gittim çok bilgili , anlayışlı ve her anımda yanımdaydı ; stresli anlarımda bile çok destekçiydi. Allah cc razı olsun.

Konum: Memorial Dicle Hastanesi Diğer

Doktor Nafi beye yıllardır birçok farklı sorunum için başvurdum. Her seferinde ilgisinden ve bilgisinden çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Memorial Dicle Hastanesi Diğer

Nafi Hoca alanında çok uzman bir doktor.Kendisi İstanbulda tüp bebek uzmanlığı aldığı yıllarda bana tüp bebek yapmıştır. Onun sayesinde 3.denememizden sonra çocuk sahibi olduk.Çok ilgili ayrıntılara dikkat eden oldukça yardımsever ve iletişimi çok düzgün olan bir hocadır..Basarilarinin devamını diliyoruz.

Riskli gebelik takibi için gitmiştim. Sürecim çok güzel geçti. Çok memnunum kendisinden. Bazı sorunlarım vardı, hocamız bulup tanı koydu. Sonra doğumumu gerçekleştirdi. Normal doğum yaptım. Doğumumda rahattı. Hiçbir sorun yaşamadım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mehmet Bey işinde başarılı bir doktor. İlgili ve alakalı birisi. Çevremdeki kişilere de kendisini önerdim.

Ö

Gebelik için başvurdum. İki doğumumu da kendisi gerçekleştirdi. Çok iyi bir süreç geçirdim. Dikiş vs. cerrahi de iyiydi. Mehmet Bey güler yüzlü bir doktor. Telefon ile görüşmek istediğimde her zaman ulaşabildim. İlgili ve alakalı birisi. Ekip olarak da iyiler. Hocanın muhabbeti çok güzel ve esprili. Hiç çekinmeden rahatlıkla soru sorabiliyorum. Çok memnunum kendisinden.

Genital siğil ve akut vajinit için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Küçük cerrahi işlem yaptı ve ilaç tedavisine başladık. Hiçbir sorun yok. Şu an için her şey yolunda. Verdiği tavsiyeleri uyguluyorum. Mehmet Bey'in hasta iletişimini çok beğeniyorum. Kendini her zaman güncel tutuyor. Her şeyi takip ediyor. Memnunum kendisinden.

Ş

İlk gebeliğimde kendisine gitmiştim. Bu 2. gebeliğimde tekrar kendisini tercih ettim. Sezaryen doğum yaptım. Ameliyatım başarılı geçti. Hiçbir sorunum yok. Arada bir hala görüşmeye devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunum. 2 yıldır hastasıyım. İyi bir insan ve çok ilgili. Güler yüzlü bir hoca. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Memorial Diyarbakır Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İKİ YIL TEDAVİMDEN SONRA MEHMET NAFİ HOCAMA DENK GELMEM BİR MUCİZE OLDU ONUN TEDAVİ SAYESİNDE AŞILAMA OLMADAN TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN DOĞAL YOLLARDAN GEBE KALDIM ÇOK ŞÜKÜR 5. AYIMA GİRDİM HOCAMIN İLGİSİ ALAKASI GÜLER YÜZÜ HERŞEYE YETER DİYARBAKIRDA TEREDÜTSÜZ GİDEBİLECEĞİNİZ EM İYİ DOKTOR

Konum: Memorial Diyarbakır Hastanesi Randevu

Gebelik için tavsiye üzerinden başvurdum. 6 yıllık evliyim bir düşük birde dış gebelik yaşamıştim .6 Ağustos 2020 düşük oldum. 24 Mart 2021 kürtaj oldum. 5 temmuz 2021 rahim yıkaması. Nisan 2022 te rahim filmi hsg çekildi .20 Mayıs 2022 tüp açma ameliyatı oldum tüplerim açıldı ama hamile kalmadım. Tavsiye üzerine Mehmet Nafi hoca ya gittim ve 27 Mayıs 2024 te Rahim filmi çekildii
31 Mayıs 2024 histereskopi ameliyatı oldum . Yany rahim darlığım vardı ben bu ameliyatı oldum . Ve aşılama yapılacaktı bu ay yapmadık çünkü kendiliğinden gebelik oldu . Nafi hoca sayesinde hamileyim. . 6 yıldan sonra mucize bizi buldu. . Tavsiye ederim . En iyi doktor

Gebelik için tavsiye üzerine başvurdum kendisine. Gebeliğim güzel geçiyor. Kontroller için gidip geliyorum. Doğumumu kendisinde gerçekleştireceğim. Çok mütevazı bir doktor. Çok güler yüzlü ve çok rahatlatıcı. Stresiz bir süreç yaşıyoruz. Çok memnunum kendisinden.