Uzmanlık: Hacettepe Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü
1980 Lozan
1981 Bratislava
1982 Verona
1983 Lbubjlana
EANS (European Associaiton of Neurosurgcal Societies) derneğinin 5 yıllık kurslarının tamamına katılıp kurslar sonundaki sınavda başarılı olan ilk Türk beyin cerrahı
Başkent Üniversitesi " Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü" tezli Yüksel Lisans mezunu
Askerlik: Erzurum Mareşal Çakmak hastanesinde uzman hekim olarak yedeksubaylık görevini yapmış oldum. Bu dönemin bir kısmında e ülkenin doğusunda sivil ve asker beyin cerrahı olmadığından 9. Kolordu emriyle bir süre Erzurum Devlet hastanesinde ve Atatürk Üniversitesi beyin cerrahisi bölümlerinde aktif olarak çalıştım.
Mayıs 1982 SSK Ankara hastanesinde Nöroşirürji kliniğinde uzman hekim olarak çalışmaya başlama
BİLİMSEL YAYINLAR ÖZETİ
TÜRKÇE KİTAP BÖLÜMÜ 5
ATIF SAYISI 1596
h-index 21
i-10 index 56
Uluslararası dergilerde İngilizce olarak yayınlanmış sosyal ve tarihi konularda 5 makale
TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ (TND)GÖREVLERİ
1 yıl Başkanlık
1 yıl Başkanlık Yardımcılığı
3 yıl Genel Sekreterlik
6 yıl Yönetim Kurulu üyeliği
Türk Nöroşirürji dergisi ve Turkish Neurosurgery dergilerinde editörlük
Türk Nöroşirürji dergisi ve Turkish Neurosurgery dergilerinde hakemlik
TND'nin çok sayıda kurulunda üyelik
TND'nin çok sayıda bilimsel toplantısında aktif organizatörlük ve bilimsel katkı
ULUSLARARASI ETKİNLİKLER
Toplam 41 uluslararası toplantıya çoğunda sözlü bildiri sahibi, bir kısmında davetli
konuşmacı olarak katılım,
Virginia Üniversitesi,ABD Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünce konuşmacı olarak davet,
Oita Üniversitesi, Japonya Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünce konuşmacı olarak davet,
Erasmus programı kapsamında Cenova Üniversitesi,İtalya Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde seri ders verilmesi
Maide Vale hastanesi,Londra,İngiltere Profesör Alan Crockard yanında transoral cerrahi eğitimi
Pittsburgh,ABD Gamma-knife eğitim kursu
Murnau,Almanya ve Leiden ,Hollanda perkütan vertebral güçlendiremte ameliyatları için teorik ve pratik kurslar
Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Araknoid Kist Endoskopik Fenestrasyon
Tümünü gösterHizmetler
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
BARBAROS MAHALLESİ BUĞDAY SOKAK. NO:6B, KOZLAR İŞHANI, KAPI NO:41, 3.KAT, Ankara
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Kraniosinostoz Ameliyatları
Kraniotomi
Laserasyon Onarımı
Prof.Dr. Mehmet Nur Altınörs
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
l...
Mehmet Bey'e siyatik rahatsızlığı sebebiyle başvurdum...muayene ve mr tetkiki sonrası bazı rutin fiziksel hareketler önerdi...şu an sıkıntım kalmadı... Tabii ki tavsiye ederim...kendisini oğlumun bel problemi sürecinde tanımıştım
o...
Hocamıza başka doktorun tavsiyesiyle, babam için beyin tümörü tanısıyla başvurduk. Tedavi sürecimizden çok memnunuz. Çok ilgilendiler, sorumuz olunca telefonla da ulaşmamız kolay oldu. Kendisinin ilgisinden ve bilgisinden memnunuz. Tavsiye ederiz.
Kendisi son derece profesyonel, alanında yetkin, hastasıyla empati yapabilen, gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim nadir, kıymetli hekimlerimizden. Boynumda ve başımda geçmeyen şiddetli ağrılardan dolayı kendisine gittim. Yönlendirmeleri oldu şu anda takipteyim.
Doktorumuzdan çok memnunuz. Kendisini çok seviyoruz. Ailecek tanıyoruz. Nöropatik ağrı şikayetimden dolayı görüşme sağladım. Birkaç öneride bulundu. İlgisinden ve alakasından çok memnunum. Mehmet Bey çok babacan ve yakın davranan bir doktor.
s....)
Muayenesinden memnun kaldık. Ayrıntılı bir muayene gerçekleştirdi. Sonrasındaki süreç hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Annemin bel fıtığı ameliyatı sonrasında geçmek bilmeyecen belinden bacağına vuran ağrısından dolayı muayene olduk. Kendisi yönlendirmede bulundu.
k.....
Doktor Beyi beğeniyorum. İyi bir doktor. Bel fıtığından dolayı muayene oldum. Giresun'de oturuyorum mr çektirip karar vereceğiz dedi ama Ankara'ya daha gelemedim dolayısıyla kararlaştıramadık. Büyük ihtimalle ameliyatımı kendisine olacağım. Ben memnun kaldım.
a....)
Mehmet Bey gayet iyi, mütevazi, gayet ilgili bir doktor. Biz çok memnunuz, tavsiye ederiz. Babamın beyin tümöründen dolayı farklı bir ilde ameliyat ettirmiştik sıkıntıları devam ediyordu. Sağ olsun kendisine danıştık yardımcı oldu.
h....)
Mehmet Bey iyi bir doktor. Annemin bel fıtığı rahatsızlığından dolayı kendisine muayene olduk. Ameliyat olması gerektiğini söyledi ama annemin durumu müsait olmadığı için olamadık. Kendisi muayene esnasında bizi bilgilendirdi.
f.....
Olumsuz bir görüşüm yok. Hocanın hastaya yaklaşımı güzel. Boyun fıtığı rahatsızlığımdan dolayı referans üzerine Mehmet Bey'e muayene oldum. Muayene esnasında bilgilendirmelerde bulundu. Şu anda iyisin ama geciktirmeden ameliyat olman gerekiyor diye söyledi. Fizik tedavinin şu anda fayda etmeyeceğini diğer doktorlarda söylemişlerdi Mehmet Bey'de aynı şeyi söyledi.
v.....
Deneyim konusunda tartışılmaz bilgi birikimi var ama hastaya yaklaşımı çok çok daha güzel, olumlu. Bana zor zamanımda gerek bilgi birikimi gerek tecrübesi gerekse merhametli yaklaşımı gerçekten çok yardımcı oldu. Baş ağrısı şikayeti ile gitmiştim. Beyin mr çekimi yapıldı ve sonucunda bir şey çıkmadığı söylenildi. Mehmet Bey'den çok memnun kaldım. İhtiyacım olan tanıdığım insanlara mutlaka önemle tavsiye edip, söylüyorum.
Mehmet Nur Altınörs isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Nur Altınörs, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Nur Altınörs tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Disk Protezi Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Mehmet Nur Altınörs adresi nerede?Mehmet Nur Altınörs şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- BARBAROS MAHALLESİ BUĞDAY SOKAK. NO:6B, KOZLAR İŞHANI, KAPI NO:41, 3.KAT Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Nur Altınörs isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Nur Altınörs online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Nur Altınörs isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Nur Altınörs, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Nur Altınörs isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Nur Altınörs bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Nur Altınörs ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Nur Altınörs hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Mehmet Nur Altınörs hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları