İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezun oldu. Fırat Üniversitesi uzmanlığını tamamladı .Dicle Üniversitesinde Doçentlik ünvanını ,
1996 Pazaryolu Merkez Sağlık Ocağı Erzurum Pratisyen Hekimliği tamamladı.
Doç Dr. Mehmet Nuri Bodakçı, Üroloji alanında hizmet vermektedir.
DERNEK ÜYELİKLERİ

Avrupa Üroloji Derneği
Türk Üroloji Derneği
Türk Androloji Derneği
Endoüroloji Derneği
İnkontinans Derneği
Türk Tabipler Birliği

Bahçelievler Mahallesi Begonyalı Sokak No:7- 9, Bahçelievler, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Üroloji Randevusu +9 daha fazla

Üroloji Randevusu

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Enjeksiyon Im

Üroloji Randevusu

Telefon numarası doğrulandı

Mehmet hocamın devamlı hastasıyım.Mesane kanseri ile alakalı gittim.Tedavim uygulandı,her sene de kontrole gidiyorum.Gayet iyi bir hoca, tavsiye ederim.Millet güvenebilir. 5 senedir hastasıyım. Doktorum hastane değiştirdi ama ben doktorumu değiştirmedim.

I
Telefon numarası doğrulandı

Ben doktorun kendisinden memnunum.Üretroplasti operasyonu oldum.Operasyon öncesi ve sonrası için gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Kendisine araştırarak gittim.Çok ilgileniyor.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden memnun kaldım.İdrar yolu şikayeti ile gittik.Stend takıldı, 2-3 hafta sonra alınacak.Ameliyattan çok memnun kaldım, çok ilgili.İstediğimiz gibi tedaviyi sonlandırdı.Oradaki çalışanları da çok ilgili.

I
Telefon numarası doğrulandı

Ben ve bütün ailem ona gidiyoruz, çok büyük bir ameliyatta doktorumuz sayesinde kurtuldum.Neredeyse 1 yıl oldu.Ben normal böbrek sancısı ile gittim, taş var düşüncesi ile gittim ama böbreğim %8 küçülmüştü.Böbreğimin alınması için ameliyat oldum.Şu anda sağlığıma kavuştum.Kendisi güler yüzlü, ilgili, hastasının arkasında durdu.Hep olumlu düşüncelerim var, hatta kendisi şu anda farklı bir hastaneye geçti.Kontrollerime orada devam edeceğim, o nereye ben oraya.

R
Telefon numarası doğrulandı

Ameliyatımı hocamız gerçekleştirdi. 2 ameliyatımı da kendisinde oldum.Ben prostat şikayeti ile gittim, hastaneye yattım.Sonra tekrar temizlemek için ameliyat oldu.Tahlil istedi, o da temiz geldi.Ben ona çok teşekkür ederim.