Apse Insizyonu Ve Drenajı

Baklofen Pompası Tedavisi

Beyin Anevrizması Onarımı

Beyin Pili Programlanması

Nevşehir Devlet Hastanesi

Opr.Dr. Mehmet Olpak, Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır.

Konum: başka bir yer Diğer

ANKARA YENİMAHALLE DEVLET HASTANESİNDE 06/07/ 2021 MEHMET HOCAMA MUAYENE OLDUM EMAR SONUCUNDA AMALİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BİR ÇOK KİŞİ SAKIN AMELİYAT OLMA DEMELERİNE KARŞIN MEHMET HOCAYA GÜVENEREK BOYUN FITIĞI AMALİYATINI OLDUM İNANIN AMELİYATTTAN ÇIKAR ÇIKMAZ KOLUMDA AĞRIDAN ESER BİLE KALMADI MÜKEMMEL İNSAN GÜLER YÜZLÜ ALLAH BU TÜR CERRAHLARI DOKTORLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN TEŞEKKÜRLER ( MEHMET OLPAK ) HOCAM.

Konum: başka bir yer Diğer

2017 yılının aralık ayında Yenimahalle devlet hastanesinde boyun fıtığı ameliyatımi yaptı böyle güzel insanların bu memlekete ihtiyacı vardır. Allah razı olsun hocam yolunuz bahtiniz açık olsun

Konum: Nevşehir Devlet Hastanesi Diğer

eşimin boyun fıtıgı ve düzleşme sorunları vardı 2013 yılından beri çekiyordu fizik tedavisi ve ilaçlarla bu zamana kadar geldi ama artık dayanacak gücü kalmadıgı için bizde tesadüfen aldıgımız rendevu sonucu mehmet hocaya denk geldik kendisi muayne ve emar sonucundan sonra amiliyat olması gerektiğini söyledi bizde önce ALLAHA sonra mehmet hocama güvenerek amiliyatı olduk 3 saat kadar sürdü şükürler olsun şimdi iyi şubatın ortasında kontrolumüz var gerçekten işini çok iyi bilen bir hoca kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum başarılarınızın daim olması dilegi ile tüm hastalarımıza ALLAHTAN acil şifalar dilerim bu arada hocam yenimahale devlet hastanesinde görev yapmaktadır

Konum: Nevşehir Devlet Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Mehmet hoca harika bir ameliyat gerçekleştirdi bu benim ikinci ameliyatı oldu herkes ikinci ameliyata karşıydı ama Mehmet hoca bana o güveni verdi teşekkürlerimi sunarım ilk ay ağrım vardı ama son 3 yıldır hiç bir ağrım yok normal bir birey gibi hayatımı devam ettiriyorum

Konum: başka bir yer Rahatsızlığım

1 senedir ciddi derecede bel ve bacak ağrısı yaşıyordum bel fıtığı ameliyatının tehlikeli olduğunu ve daha sonra tekrarladığını duyduğum içinde kesinlikle ameliyat olmayı düşünmüyordum taa ki yatağa düşüp hareketlerim tamamen kısıtlanıp yenimahalle devlet hastanesine gidene kadar Mehmet hocayı orda gördüm muayene etti ve direk ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve beni ameliyata ikna etti bugün ameliyatımın 6. Günü taburcu oldum Mehmet hoca sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim ameliyatımın 2. Günü ayağa kalktım Mehmet hocanın ilgisi pozitif enerjisi insana öyle bir yansıyo ki insan hastalığını unutuyo yaşım 39 bugüne kadar doktor tavseyisinde asla bulunmadım ama Mehmet Olpak hocayı şiddetle tavsiye ederim yolumuz kesiştiği ve sizi tanıdığım için benim doktorum olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Hocam (Aslı Sevim Daklıran)

P
Konum: başka bir yer Bel Fıtığı Ameliyatı

Mehmet olpak hocamızı ilk önce Nevşehir devlet hastanesinde annemin kırılan omurgasını çimento denilen yöntemle başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğinde tanıdık. Daha sonra bel fıtığı ve bacağında his kaybı sebebiyle Yenimahalle devlet hastanesinde oldıgınu öğrendik ve yanına gittik. Derhal ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hastasına moral veren ve esprili kişiliği ile gönlümüzde taht kuran hocamız annemin ameliyatını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İstanbul da bir çok doktora gitmemize rağmen bize böylesine güven veren bir doktorla daha önce karşılaşmamıştık. Mehmet olpak hocamız kesinlikle beyin ve sinir cerrahide adını altın harflerle yazdıracak değerli bir insan. Allah kendisinden razı olsun. Herşey gönlünce olsun sayın hocam. Annem fadimana poyrazdan selamlar saygılar.

Konum: başka bir yer Boyun ve Bel Fıtığı Ameliyatı

Mayıs 2018 de eşimin sağ kolunda güç kaybı şiddetli ağrı şikayetiyle tesadüfen ankara yenimahalle eğitim araştırma hastanesinden dr. Mehmet Olpak'a randevu alarak gittik.muayene sonucunda acilen ameliyat olunmasını söyledi ameliyat sonucunda eşim fatma kurt agrilarindan ve his kaybından tamamen kurtuldu bu süreçte gerek beşeri ilişkisi gerekse espriliği kişiliği ve tabiki cerrahligiyla kendisini tanımaktan ve hastası olmaktan büyük mutluluk duyduk ayrıca 4 ekim 2018 tarihindede bel fıtığı ameliyatı ve omurgada daralma sebebiyle ameliyat oldu eşim aynı zamanda şeker hastası sol bacağında güç kaybı ve 3 tane fıtığı vardı hocamızın ameliyatı sonucunda eşim ağrılarından kurtuldu ameliyat öncesinde ayağının üstüne bile basamıyordu şimdi yürüyor her ay kontrole geldiğimizde yapılan tetkikler sonucunda her şey mükemmel mehmet bey sizlere hem eşim hem de şahsım adına teşekkür ediyorum

Konum: başka bir yer Kanal daralması

Gülderen Karagöz
Dayanılmaz bel bölgesi ağrıları ve sol ayağımı kullanamama şikayetleriyle sevgili doktoruma başvurdum. Kanal daralması teşhisiyle acil ameliyat olmam gerekliliğini bana ayrıntılarıyla anlatan ve sürece beni ilgisiyle, içtenliğiyle hazırlayarak endişelerimi azaltmaya çalışan hocamın ameliyata girerken ve ameliyat sonrasındaki insanı yaklaşımı beni oldukca rahatlattı. Ameliyattan sonra hemen ayağa kalmamı saglamasi; bilgisini, tecrübesini ve deneyimini ortaya koymuş oldu. Ameliyatın ardından bir ay geçmesine rağmen ameliyat öncesi ağrılarımın yok olmasına ve rahat bir şekilde yurumemi sağlayan doktoruma çok teşekkür ediyorum. Şifalı elleri bana şifa verdi, elleri dert görmesin Allah razı olsun...

Konum: başka bir yer Bel Fıtığı Ameliyatı

Yüksek enerjisi , pratikliği ve hastasına moral veren tavrı ile alışılmış dr. kategorisine sokamayacağım Mehmet bey , annemin pars kırığı, bel kayması ve 3 fıtığının temizlenmesi gereken oldukça komplike bir ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Şu an iyileşme süreci devam eden annem de doktorumuzdan son derece memnun kaldı. Ankara Yıldırım Beyazıt Hastanesinde ameliyat ve tedavi sürecimizde hastamızla ilgilenen doktorumuz ve hemşirelerimize teşekkür eder, tavsiye ederiz

Konum: başka bir yer Bel Fıtığı Ameliyatı

Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Devlet Hastanesinde 4 Aralık 2017 de annemin bel fıtığı ameliyatını yaptı. Kendisine ve servisteki bütün hemşirelere çok teşekkür ederiz. Şimdiden sağlığına kavuşan annem ve bize çok ilgili,kibar ve anlayışlı davrandılar. Bütün paniğimize, korkularımıza rağmen sabırla açıklayıp dinlediler. Annemin şu an rahat bir şekilde hareket edebilmesini Mehmet Hocaya borçluyuz. Doktorluğunu ve insanlığını biz çok sevdik. Umarım herkese yararlı bi tavsiye olmuştur. Doktorumuzdan, hemşirelerimizden ve hastaneden çok memnun ayrıldık. Tekrar tekrar teşekkür ediyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz.