Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
F.S.M Bulvarı İhsaniye mahallesi İlknur sokak bulvar 224 sitesi d blok kat: 5 no:9, Bursa
Perinatoloji Randevusu
Normal (Vajinal) Doğum
Normal Doğum
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Özel muayenehanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İleri Düzey Laparoskopi
Özel muayenehanesi
Eşimin kalp ilgili sorunu varken ve tansiyon hastası iken, doğum sürecini başından sonuna kadar müthiş bir titizlik ve harika bir iletişim ile ilerletti. İçimiz son derece rahat bir şekilde sağlıkla yavrumuzu kucağımıza aldık.
İyi ki tanımış, iyi ki bu zorlu süreci kendisi ile yürütmüşüz.
Bilgisi, uzmanlığı, iletişimi, en önemlisi de insanlığı tartışmaya kapalıdır.
Çok çok memnun kaldık, eksik olmasın.
a....n
Eşimin gebelik dönemi için yaptığımız derin araştırma sonrası kendisi ile tanıştık. Olağanüstü bilgisi, uzmanlığı, dikkatli incelemeleri ve hasta-hekim ilişkisi ile tam bir profesyonel. Tüm süreçte bize güven verdi ve çok zor bir gebeliği onun sayesinde geride bıraktık. Kesinlikle belirtmeliyim ki, Özgür Bey'in tespitlerini bir çok hekimin yapamayacağını biliyorum. Güvenli bir gebelik süreci yaşamak için Özgür Bey'den başkasını düşünmenizi önermem. İmkanım olsa tüm gebeleri Özgür Bey' e yönlendiririm. Kendisine sonsuz teşekkürler.
gü...n
Özgür hocam’ı ikiz gebelik sürecimde risk olduğu İÇİN bulduk iyiki yollarımız kesişti,çok pozitif,titizlikle her detayı inceliyor,şehir dışından gelmeme rağmen mükemmel ilgilendi,son anımıza kadar hep moral verdi,eşiyle birlikte doğuma girdiler eşi bir kadın olarak beni rahatlattı harika bir ekipler,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık.Allah razı olsun
kü...a
Genel muayene için doktor ararken tesadüfen buldum Özgür hocamı.
Daha ilk muayene o kadar ilgiliydi ki eğer ileride gebelik durumu olursa kendisine giderim demiştim ki, bir ay sonra görüşmek nasip oldu
Birbirinden iyi geçen onlarca muayene. Özgür hoca aynı zamanda “Detaylı Ultrason” baktığı için, bizim her muayenemiz detaylı tadındaydı. Her muayenede bebeğimizin gelişimini yakından takip ettik. Hocamızın bilgisi, enerjisi ile çok rahat ve eğlenceli bir hamilelik geçirdim.
37. Haftada bebeğimizin boynunda 2 tur dolanmış kordon vardı. Benim isteğim ve Özgür hocamın da desteğiyle sonuna kadar “ Normal Doğum” u deneyecektik. 39. Haftaya kadar sıkı takip ettik ve kordon 3 tur dolanmıştı. Ama Özgür hocamın bilgisine çok güveniyorduk ve 39+1 de “Normal Doğum”la bebeğimi kucağıma aldım hem de 4 boğumla. O gece daha doğuma vakit varken yanımıza gelmişti erkenden.
Bir an bile tedirgin olmadım Özgür hoca sayesinde.
İyi ki bizim doktorumuz olmuş, iyi ki var
s....b
Sevgili doktorumuz hakkında ne yazsam az ne söylesem eksik kalır...
Bursa da kadın doğum ve perinatoloji alanında ondan iyisi yok bence ,9 gebelik kaybında, sayısız doktor (profesör,doçent,uzman vb.) deneyimimizden sonra bu yorumu rahatlıkla yapabiliyorum. 2017 yılında yanlış tedaviler sonucu bir gebelik kaybında tanıştık,2021 de zorlu bir süreçten geçerek,kişiye özel uyguladığı tedavi yöntemiyle mucizemize kavuşamamıza vesile oldu.
9 ay boyunca her an bir telefon kadar uzağınızda ne sorsanız bilgisi,donanımı güleryüz ve anlayışla dönüş yapıyor.İnanın şu yorumu yazmak için bile günlerdir düşünüyorum hangi iyiliğini anlatsam diğerine haksızlık olur ve buraya sığdıramam.Eğer bir doktor arayışında iseniz gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz zaten ilk görüşmenizde anlıyorsunuz ne kadar doğru seçim yaptığınızı...
bt...k
İstanbul’da başlayan gebeliğimin 8. haftasında Bursa’ya taşındık. Başlangıçta doğumu nerede yapacağım konusunda tereddütlüydüm ancak Mehmet Özgür Bey ile tanıştıktan sonra doğumu Bursa’da yapmaya karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım.
Özel bir risk durumum olmamasına rağmen kendisi ayrıca perinatoloji uzmanı olduğu ve her kontrolümüzde detaylı bir ultrason muayenesi yaptığı için de ayrı bir güven hissettik.
Özgür Bey doğuma kadar hamileliğimin her aşamasında tüm sorularımızı anında eksiksiz yanıtladı, normal doğum yapabilmem için gereken tüm önlemleri almamı sağladı ve sonuçta çok sorunsuz, hızlı ve güzel bir normal doğum gerçekleştirdik. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz.
mu...
Bursa gibi Kadim bir Şehirde Bizim durumumuzu bilecek Doktor yok dediğimiz anda ,Rabbimin Lütfu olarak kendisiyle Tanıştık.
Bursa’da Alanında Olabilecek hem Donanımlı ve bir o kadarda tevazu sahibi bir insan.. Allah’a sonsuz şükürler olsunki Onun bilgi ve yüksek tecrübesi sebebiyle hiç sorun ve yorucu bir Yol yaşamadan Bebeklerimizi Kucağımıza sorunsuz alabildik. Kendisine Genelde Yüksek Riskli gebelerin gittiğine ve bizim gibi çok memnun olduklarına şahit olduk. .. Aslında Normal Gebelikte ve Kadın hastalıkları konusunda da her zaman tercih edilmesi gerekiyor çünkü Sağlıktan önemlisi yok...Başarılarının devamını dilerim..
n,...e
İlk gebeligimde preeklemsi nedeniyle erken doğum yapmış 1 aylık yoğun bakım sonucunda bebeğimi kaybetmistim
2. Gebeligimde aynı şeyleri yaşamaktan çok kortugum için gebeliği 6 sene erteledik ...
2. Hamileliğimde özgür beyle tanıştık
Riskli bir gebelikti
Kilolu hamile kalmıştım
Tekrar preeklemsi yaşamaktan çok korkuyordum
Doktorumuzun ilgisi sıkı takibi ve motivasyonu ile harika bir gebelik geçirdik
Gebelik süresinde ve sonrasında bile mesajlarınıza hemen cevap alabiliyorduk
Doğum sonrası bile desteğini esirgemedi
Bursa için büyük şans
Özgür bey e sonsuz teşekkürler
Sayelerinde miadinda sağlıkla kucağımiza aldık bebeğimizi ...
n....k
Doktorumu araştırarak gitmiştim, ilk randevuda gösterdiği olumlu yaklaşımı ile devam etme kararı aldım. İlk gebeliğimdi, 10.haftada düşük yaşadım. Hocamız gerekli testleri yaparak düşük sebebini teşhis edip sonraki gebeliğimde gerekli tedaviyi uyguladı, geçtiğimiz ay bebeğimiz dünyaya geldi. Doğum doğal bir süreç, fakat bu süreçte olası durumları atlamayan, işine ve size titizlikle yaklaşan bir hekimin önemi büyük bunu tecrübe ettim. Odasına her girdiğimizde ayağa kalkar, sorduğum her saçma soruya dahi açıklayıcı cevaplar verir, ne zaman mesaj atsam arasam ulaşabilirim, başarısına göre fazla mütevazi bir hoca. Çok çok daha iyi noktalara geleceğine, çok annenin ve bebeğin kalbine dokunacağına inanıyorum. Kızıma da büyüdüğünde kendisinden bahsedeceğim ve onun da unutmamasını istediğim doktorumuz. Kendisi için yazacak çok şey var fakat hocamız başarısı, işine saygısı ve sevgisi, güzel kalpliliği ile konuşulacak her zaman.
e....
M. Özgür hocamla 4. düştüğümden sonra gebelik öncesi tanıştık iyiki de bu süreci doğumla sonuçlanana kadar onunla geçirmişiz. İlk doğumumdan sonra tekrarlayan 4 düşük... yakın takiple doğru tedaviyle Elhamdülillah şu an evladım 20 günü doldurdu bile. İlgisi alakası gebelik öncesi, sırası, doğum ve doğumdan sonrası gerçekten ilgisini hiç eksik etmedi. Ne zaman arasak mesaj atsak muhatap olduk kendisiyle. Çok motive edici soğukkanlı ve gerçekten işinin ehli. Eşim de bende çok memnunuz kendisinden.
Mehmet Özgür Akkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Özgür Akkurt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Mehmet Özgür Akkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Üçlü Tarama Testi, İkili Tarama Testi, Dörtlü Tarama Testi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, 4 Boyutlu Ultrason, Doppler Ultrason.
Mehmet Özgür Akkurt adresi nerede?Mehmet Özgür Akkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.S.M Bulvarı İhsaniye mahallesi İlknur sokak bulvar 224 sitesi d blok kat: 5 no:9 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Özgür Akkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Özgür Akkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Özgür Akkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Özgür Akkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Özgür Akkurt hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Özgür Akkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Özgür Akkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Özgür Akkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Özgür Akkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Özgür Akkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Mehmet Özgür Akkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları