Uzm. Dr. Mehmet Özgür Niflioğlu

İç Hastalıkları

İstanbul 1 adres

Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu
Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No: 115 A Blok D:2 K:1, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Özgeçmişi

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğdu…

İzmir Konak Anadolu Lisesi’ni kazandı ve liseyi Okul Birincisi olarak derece ile bitirdi…

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nde okudu ve Ege Tıp’ı derece ile bitirdi…

Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Bölümü‘nü kazandı…

Türkiye’de bir eğitim ve araştırma hastanesinde seçimle göreve gelen bir asistan temsilcisi oldu ilerleyen süreçte tüm Türkiye’deki asistan hekimlerin temsilciliğini yaptı.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden İç Hastalıkları Uzmanlığını aldı…

İngilizce (çok iyi derecede) ve Almanca bilen Dr. Niflioğlu, doğduğu hastane olan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. İç Hastalıkları Servisi’nde görev yaptı ardından 2013 – 2015 yılları arasında Aydın Çine Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği’nde Dahiliye Uzmanlığını sürdürdü.

Gençleri ve ailelerini Bedelli Askerlik Derneği çatısı altında birleştirerek tüm siyasi partilerin ittifakı ile yeni bir bedelli askerlik yasasının çıkmasına öncülük etti.

2013 – 2014 döneminde Hekimlerin Sosyal Medya Platformu AsistanHekim'in editörlüğünü,

2015 – 2017 yılları arasında da Hekim Hareketi Derneği Başkanlığı’nı yürüten Dr. Niflioğlu,

Sosyal medya ve bilişim teknolojileri uzmanı olarak seminerler vermekte ve İstanbul Kadıköy’de merkez ofisi bulunan Obezite Atölyesi’nde öncelikle obezite – diyabet ve tiroid hastalıkları alanlarında sağlık danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

Yer aldığı organizasyonlar
2001 – 2006 : Ege Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (EBAT)

2003 – 2004 : IFMSA International Federation of Medical Students’ Association

TURKMSIC Türk Tıp Öğrencileri Birliği Mülteci ve Barış Kolu Türkiye Direktörlüğü

2007 – 2009 : İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Arkeoloji ve Tarih Topluluğu

2009 – 2013 : Türk İç Hastalıkları Derneği Genç Dahiliyeciler Çalışma Grubu Üyesi

2010 – 2014 : İzmir Tabip Odası Üyesi

2010 – 2014 : Türk Toraks Derneği Üyesi

2011 – 2012 : İzmir Tabip Odası Asistan Hekim Komisyonu Kurucu Üyesi

2011 – 2012 : İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Asistan Hekim Temsilcisi (Seçimle)

2011 – 2012 : Uzmanlık Dernekleri Eş Güdüm Kurulu, Asistan ve Genç Uzman Hekim Çalışma Grubu, Kurucu Yürütme Kurulu Üyeliği ve II.Başkanlığı (Seçimle)

2012 – 2013 : Hekimler Derneği Genel Sekreteri

2014 – 2015 : Bedelli Askerlik Derneği Başkanı (Dernek çalışmaları neticesinde yeni bedelli askerlik kanunu çıkmasıyla birlikte faaliyetler başarıyla tamamlandı)

2015 – 2017 : Hekim Hareketi Derneği Başkanı

2016 – : İstanbul Tabip Odası Üyesi

R
Konum: Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu Diğer

Birlikte girdiğimiz bu yolda hayal bile edemeyeceğim bir yerdeyim. Sevgili Hocam sayesinde 43 kilograma elveda dedim. İyi ki kendisini tanımışım iyi ki bu yola girmişim. Giden kilolarla birlikte beden ve ruh sağlığım da düzeldi sayesinde. Uzun yıllar birlikte yürüyebilmek dileği ile, sonsuz teşekkürler..

Süper bir doktor, onun sayesinde fazla kilolarımdan kurtuldum; sürekli internetten hastalarına destek oluyor. En büyük sıkıntım çok hastası olduğu için randevusu ileri tarih oluyor. Ama beklemeye değer çünkü mükemmel!

Müthiş bir doktor. Tüm sorunlarımızı kısa sürede çözdü. Pratik ve akılcı yaklaşıma sahip.

Hem insaniyeti hem de hastalara yaklaşımı, sürekli güler yüzü ve şifa kaynağı olması çok güzel. çok iyi bir doktor.

Müthiş bir doktor, kaliteli bir insan. Şeker hastalığımı ve kolesterol yüksekliğimi çok iyi bir şekilde kontrol altına aldı. Şifa buldum. Allah razı olsun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Poliklinikte bize çok iyi baktı. Tedaviden çok yarar gördük, bize çok güven verdi. Artık tüm yakınlarımızı ona yönlendiriyoruz. Allah ondan razı olsun.