Ozon Terapi Randevusu
Yetişkin Sünneti
Yüz Dolgusu
Zayıflama
Dr Mehmet Özkent Özel Muayenehanesi
Halen İzmir Buca ilçesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi açarak hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir
ne...u
Benim sikayetim, kalça sıkışmasından dolayı çok fazla ağrılarım vardı. Bir çok doktora gittim ancak jel ve agrı kesicilerle tedavi verdiler ve hiç bir işe yaramadı. Arastırmalarım sonucunda mehmet beyi buldum ve hayat kalite mi artırdı hic abartısız yazıyorum. Ozon ignesi tedavisi uyguluyor ve şu an durum gercekten çok iyi yürümem de oturma da çok fazla sıkıntım ve ağrılarım vardı ama inanin ki tedaviden sonra bunların hepsi bitti sayılır agrım kalmadı. Mehmet bey ve ekibine sonsuz teşekkurler. Benim gibi sıkıntısı olanlara tavsiye ediyorum eksinlikle ozon ignesi tedavisi olmalisiniz. Teşekkurler mehmet bey
ar...ş
Beni hayata döndüren doktor desem yalan olmaz diz ağrılarım yüzünden 1 yıldan fazla çok fazla ağrı çekiyordum.diz problemi olanlar mutlaka doktor beye gitmeli.ben Akdeniz anemis hastasıyım kan değerlerine bakarak sülük tedavisi yaptı hacmatla birlikte Mr sonucuna göre profosyonelce sulugu hacamati izini çok iyi kombine etmiş.3ay içinde geçer dedi gerçekten dediği gibi oldu.kac Dr gittim dolaşımda problem olduğunu sadece Dr bey anladı.
k....e
kuyruk sokumu agrim vardi sülük tedavisi ile sonuc aldik kendisine tessekkur ederim herkese tavsiye ederim
Gittiğimde çok güleryüzlü bir ekiple karşılandım. İlgisinden çok memnundum.Tedaviye çok korkarak başlamıştım.Ama ağrılarım hafifledi ve yok olma derecesine kadar azaldığını gördüm. O nedenle de herkese tavsiye ederim.Benim boyun fıtığım var ve fibromiyalji hastasıyım. Ozon terapi önerdi, hacamat uygulandı.Çok da memnun kaldım.10 seans oldukça etkiliydi benim için.Her gittiğim seansta birebir ilgilendi.Kendisi hep yanımdaydı tedavi sürecim boyunca.
Doktorumuzdan gayet memnunuz, yaptığı tedavilerden memnunuz.İşinin ehli,yaklaşımı çok güzel.Bel ağrısı ile ilgili gelmiştim.Ozon tedavisi,ekstradan kupa terapi yapıldı.Baya iyi geldi.En güzel yanı bilgilendirmesiydi. Sürece başlamadan komple bilgilendirmesi ve ondan sonra tedaviye başlıyor olması güzeldi. Nasıl bir tedavi yapacağını baştan sona anlatıyor.Güleryüzlü olması güzeldi.
Ben 2019 yılında diz ağrısı için hastaneye gitmiştim.Menisküs yırtığı olduğu için ameliyat dendi.Ben de hem işimden dolayı hem de vakitsiz olduğum için ameliyat istemedim.Mehmet Bey'e geldik.Ameliyata gerek olmadığını söyledi.Sülük ve prp yapıldı. O günden beri ne ağrı ne başka birşey hissetmedim.3 seans sülük, 1 seans prp yapıldı.Birkaç sefer de hacamat için gittim.Hacamat uygulamasından sonra da dinç ve rahat hissettim.Ben memnunum,etrafımda rahatsız bir insan gördüğümde kendisine yönlendiriyorum.Güleryüzlü bir ekibi vardı, güleryüzle karşıladılar.Hasta mahremiyetine önem veren bir insan.Yapacağı uygulamalar hakkında bilgiler verdi.Orada gerek tedavi olurken gerek tedavi sonrasında bazı sorunlarda aradım.Direk kendine ulaştım.Yaptığı işin arkasında duran bir insan.Ben bir abimi de götürdüm,topuk dikeni var demişlerdi. Mehmet Bey'e geldik.Gayet güzel ilgilendi.Ona da sülük tedavisi yapıldı, o da gayet iyi.Başta tereddütlerim vardı ama herhangi bir abimin ziyaretine gidiyormuş gibi hissediyorum.
t.....
Mehmet Bey'e ozon tedavi ve hacamat tedavisi oldum.Memnun kaldım işlemlerden ve kendisinden.Gelmek isteyen herkese öneririm.Bende sırt ağrısı ve bel ağrısı vardı.Önce hacamat daha sonra ozon tedavisi uygulandı. Boyun ağrısı da vardı, ilk seansta azaldı.Birkaç seanstan sonra tamamen geçti.Ben şikayetlerimi anlattığımda neler yapılacağını anlattı.İlgili ve güleryüzlüler, soru sorduğumuzda aldığımız cevaplar da güven vericiydi.
i̇....
Mehmet Bey'e ben kendim de geldim, eşim de geldi.Çok faydalı ve şifalı bir tedavi süreci oldu. Çok memnunum kendisinden.Şu an eşim de ben de iyiyiz.Dizlerimde ağrı vardı.Ameliyat olma durumum vardı, hacamat ve sülük tedavisi yapıldı. Hacamatla rahatladı, sülükle tek seferde sonuç aldık. Yürümekte zorluk çekiyordum ama şuan herhangi sıkıntım yok.Eşimin de boyun fıtığı ve tansiyon rahatsızlığı vardı.O da hacamat hem de sülük tedavisi yaptırdı.Mehmet Bey tedavi öncesi bilgilendirdi, neyi nasıl yapması gerektiğini,neyle karşılaşacağımı bilgilendirdi. Bizim onayımızla tedaviye başladı.İletişimi çok rahat, gayet insani ve sevecen yaklaştı.Sorunu çözme odaklıydı.
Ben kendisinden çok memnun kaldım, gayet güleryüzlü ve işlerinde gayet iyiler.Ellerinden geleni yapıyorlar, sonuç da gayet güzeldi.Ben bel fıtığı için gelmiştim, bu konuda baya da faydasını gördüm.Hacamat yapmıştı, biraz da sülük tedavisi görmüştüm.Sürecin baştan sona kadar hepsinde açıklama yaptılar.Nasıl tedavi uygulayacaklarını anlattılar.Kendi numarasını paylaştı.Herhangi sıkıntıda dönüş yapmamızı istediler.Sağolsunlar yardımcı oldu, baya rahatlamıştım.
Baya ilgilendiler, tedavi sonrasında rahatladım.Baş ağrılarımla alakalı gittim.Ozon tedavisi uyguladı Mehmet Bey. 3 seansta sonuç aldım.Tedavi öncesinde ve sonrasında bana herşeyi açıkladı kendisi.İletişimi saygılı şekildeydi.Herşeyi detaylı anlatıp yardımcı oldu, tedavi sonrasında baya rahatlama oldu. Tavsiye ederim herkese.
Mehmet Özkent isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Özkent, Pratisyen, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Mehmet Özkent tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Medikal Estetik, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Botoks, Zayıflama, PRP Yüz Gençleştirme, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Ozonlu PRP.
Mehmet Özkent adresi nerede?Mehmet Özkent şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ufuk mah. 870. Sk. No: 89 /A, Buca, İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Özkent isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Özkent online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Özkent isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Özkent, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Özkent hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Özkent ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Özkent isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Özkent tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Özkent hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mehmet Özkent hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler