Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Yara İzi Tedavisi
Op. Dr. Mehmet Öztan Muayenehanesi
3 ay önce geçirmiş olduğum Rinoplasti ameliyatım öncesi çok endişeliydim, ancak Mehmet Bey hem profesyonelliği hem de samimiyetiyle tüm süreci inanılmaz rahat geçirmemi sağladı. Burnum hayal ettiğim gibi son derece doğal durdu. İlgi ve alakasından son derece memnun kaldım. Kendisine ve ekibine sonsuz minnettarım.
y....a
Geçtiğimiz dönemde botoks ve terleme botoksu işlemleri için doktoruma başvurdum ve deneyimim gerçekten mükemmeldi. İlk randevumda, işlemler hakkında detaylı bir bilgilendirme yaparak tüm endişelerimi giderdi. Her aşamada profesyonelliği ve samimiyeti beni çok rahatlattı.
Botoks uygulaması sonrasında yüzümdeki ince çizgilerde gözle görülür bir azalma oldu. Sonuçların doğal görünmesi, beni en çok mutlu eden detaylardan biriydi. Terleme botoksu işlemi ise hayat kalitemi ciddi şekilde artırdı; artık günlük yaşamımda bu sorunu düşünmek zorunda değilim.
Doktorum, tedavi sürecinde her zaman ulaşılabilir oldu ve her soruma sabırla yanıt verdi. İşlemler sonrasında da düzenli kontroller yaparak, sürecin sağlıklı ilerlemesini sağladı.
ze....
Mehmet hocada daha önce dudak dolgusu, elmacık dolgusu ve botoks işlemlerini yaptırıp zaten memnun kalmıştım rinoplasti için kendisine gittim sıfır morluğum sıfır ağrım oldu gerçekten çok memnun kaldım ilgi alakadan da çok memnun kaldım burnumun şekli de tam istediğim gibi doğal ve burun deliklerim falan tamamen eşit çok güzel oldu ve çok memnun kaldım.
y....k
Geçirdiğim alt ve üst göz kapağı estetiği operasyonu öncesi ve sonrası sürecimde doktorumun gösterdiği ilgi ve profesyonellikten çok memnun kaldım. Klinikte muhabbet ederek yapılan bir ameliyattı. Sohbet ederken zamanın farkında olamayıp ameliyatım bitmişti. Operasyon öncesinde beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tüm sorularıma sabırla yanıt verdi. Ameliyat süreci çok rahat geçti, sonrasında ise beklediğimden çok daha hızlı iyileştim. Şu an sonuçlardan çok memnunum; daha genç ve canlı bir görünüme kavuştum. Kendisinden ve ekibinden memnun kaldım.
a....t
merhabalar,
4 ay önce yaptırmış olduğum meme büyültme operasyonumdan bu yorumu yazmak istiyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası olarak hocamın ve ekibinin ilgi alakasından memnun kaldım. Sonuç gerçekten harika, kendimi çok özgüvenli hissediyorum. Tam istediğim gibi doğal durdu.
es...n
2023 eylül ayında burun estetiği ameliyatı oldum şuanda tam bir sene oldu hocamdan allah razı olsun çok başarılı bir ameliyat oldu çok memnunum kendisinden hiçbir şekilde ameliyat sonrası şişlik ve morarma gibi durumlar yaşamadım 3 günde kendimi toparlayıp çalışmaya başladım .
s....y
Mehmet Bey ile karın ve gıdı bölgeme yaptırdığım liposuction sürecim harika geçti. Çok fazla ağrı,sızı,sorun yaşamadığım bir süreçti. İlk görüşmeye gittiğim andan itibaren kendimi güvende hissettim. Mehmet Bey, işlemin her aşamasını sabırla açıkladı ve tüm sorularıma içtenlikle yanıt verdi. Bu beni oldukça rahatlattı.
İşlem öncesi ve sonrası başta asistanı olmak üzere tüm ekip birlikte sürekli olarak ilgilendi ve her zaman ulaşılabilir oldu. Sonuçlarım ise gerçekten mükemmel. Beklentilerimin çok üzerinde bir dönüşüm yaşadım ve kendimi çok daha özgüvenli hissediyorum.
Mehmet Bey’in profesyonelliği, insanlığı ve güler yüzü için minnettarım. Eğer liposuction yaptırmayı düşünüyorsanız, kesinlikle öneririm. Bu süreçte verdiği destek ve sağladığı sonuçlar için kendisine ve ekibine bir kez daha minnettarım.
fi...
Burnumda hem estetik hem de sağlık açısından sorunlarım vardı ameliyat olmaktan korkuyordum uzun bir araştırma sonucu mehmet hocaya denk geldim 6 ay önce kendisinde rinoplasti ameliyatı oldum ve şu an iyi ki diyorum herhangi bir sorun yaşamadım ameliyatımdan çok memnunum kendisi ve ekibi bu süreçte çok ilgiliydiler.
m....u
Göğüs büyütme ve karın bölgesinde lipo işlemi yaptırdım. Lipo esnasında şiş başırsağıma saplanmış ve 2 adet delik açılmıştı.Bunun üzerine defalarca gitmeme rağmen bir şey olmadığı söylendi. En son başka bir hastahanede tedavi olmak zorunda kaldım şimdi de karnımda kocaman bir dikiş izi var bağırsağımdan kaynaklı. Ölümden döndüm kısacası. Ayriyetten sağ göğsüme attığı dikiş de tutmamıştı. Tercih sizin
sü...n
20 ocakta Mehmet beye meme kucultme ameliyatı oldum . Randevu alıp gorusmeye geldigim andan itibaren o kadar titiz, ilgili, isini iyi bilen bir doktorunuz oldugunu hissediyorsunuz ki iciniz gercekten cok rahat ediyor. Hastaneye yatıs surecinden taburcu oldugum zamana kadar cok rahat bir sürec gecirdim. Mehmet bey gercekten harika bir doktor, cok endiseli ve korku dolu gittigim muayeneden sonra bana cok guven verdi, isini cok iyi bilen cok yetenekli bir doktor. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz meme kucultme ameliyatindan çok memnun kaldım. .Ameliyat sonrası sürecimde neredeyse hiç ağrım olmadı diyebilirim. Eli hafif tabiri Mehmet hoca icin soylenmis olmali o kadar yumusak ve kibar ki drenleri alırken hissetmedim. Sonuçtan çok memnunum suan cok mutluyum.
Mehmet Öztan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Öztan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mehmet Öztan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Dolgu.
Mehmet Öztan adresi nerede?Mehmet Öztan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Parsana Mahallesi, Zümrütova Sokak, Selçuker Center, Plaza Kat:3 No:1/5 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Öztan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Öztan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Öztan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Öztan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Öztan hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Öztan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Öztan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Öztan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Öztan hakkında ne düşünüyor?Toplam 98 hasta / danışan, Mehmet Öztan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra