l....n
Mehmet bey oğluma böbrek taşı şikayetle gittim.ameliyatım başarılı geçti.stent koydu.ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi.hizmeti,ilgi alakası,işini iyi yaptığı,mağdur etmediği için teşekkür ederim.
m....a
Babamı geçen hafta doktor beye akrabamızın tavsiyesi üzerine götürdüm.Prostat rahatsızlığı için başvurduk.Her sorumuza detaylı cevap vermesi,ne zaman arasak hemen geri dönüş yapması,güleryüzlü olması bizim çok hoşumuza gitti.Genç ve böyle bilgili olması da takdire şayan.Ameliyatını da hemen yaptı,daha şimdiden olumlu sonuç aldık.Allah böyle doktorlardan razı olsun.
m....t
Mehmet hocama böbrek taşı nedeniyle başvurdum. Doktor bey tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi. Hocam yakın zamana hemen ameliyat sırası verdi.Yapılan cerrahı müdahale sonrası sağlığıma kavuştum. Ameliyat sonrasi yakın takibi takdire şayandı. Doktor beyi tavsiye ediyorum
Mehmet Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Öztürk, Üroloji.
Mehmet Öztürk adresi nerede?Mehmet Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar