Diş Teli Tedavisi
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Mehmet Raşit Mireli Muayenehanesi
Uzun yıllardır kendisini tanıyorum.Yıllardır kendisine gidiyorum.İşini iyi yapıyor.Yaptığı tedavilerin sonucu hep olumlu oldu.Bu sebepten dolayı sürekli gidiyorum.Herşeyi ile memnunum kendisinden.Yakınlarımada tavsiye ediyorum kendisini.
Tavsiye üzerine gittim kendisine. Çok hafif eli var ben diş ile ilgili olan şeylerden çok korkan bir insanım. Gayet dört dörtlük bir doktor. İnsanı rahatlatıyor. İğne yaparken iğne yaptığını farketmiyosunuz.Yaptığı işi temiz yapıyor,dişlerim temizlerken diş etlerine zarar vermiyor.Tecrübeside çok.Herşey süper,gayet güzel. Herkese de tavsiye ediyorum.
ş....d
Uzun yılardır tanıdığım bir doktor.Dişlerimde sıkıntılar vardı.Mehmet Bey'e implant yaptırdım ve bunun yanı sıra ufak tefk bir çok işlem gerçekleştirdi.Çocuklarım ve yakınlarımda gidiyorlar kendilerine.Gitmek isteyen olursa da kendisini tavsiye ederim.
Mehmet Raşit Mireli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Raşit Mireli, Diş Hekimi. Size Mehmet Raşit Mireli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Tam Diş Protezi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Diş Teli Tedavisi, Diş Beyazlatma, Randevu, Gömülü Diş Çekimi, Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi, Diş Dolgusu.
Mehmet Raşit Mireli adresi nerede?Mehmet Raşit Mireli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Caddesi No: 91 Çelikler İş Merkezi Kat:6 D:108 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Raşit Mireli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Raşit Mireli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Raşit Mireli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Raşit Mireli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Raşit Mireli hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Raşit Mireli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Raşit Mireli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Raşit Mireli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Raşit Mireli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Raşit Mireli hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Raşit Mireli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri