Barış Mahallesi Belediye Caddesi Ginza Lavinya Park İç Kapı No:30 K:4 No:116, Beylikdüzü, İstanbul
Genel Cerrahi Randevusu
Barış Mahallesi Belediye Caddesi Ginza Lavinya Park İç Kapı No:30 K:4 No:116, İstanbul
Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
Pilonidal Sinüs Cerrahisi
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Varis Tedavisi
bu....
Kendisine göğsümde bulunan et benim için gittim.Beni tedavimden önce yeterince aydınlatıp operasyon sürecine başladı sanırım 2-3 dakika içinde bitti hiçbir ağrı hissetmedim keske daha önce aldirsaydim.
f....
Ben gözümün altında burnumun kenarında olan bir benimi lazerle aldırma işlemi yaptırdım, yaptırdığım işlemden de son derece memnun kaldım. Kendisini arkadaşlarıma da tavsiye ettim, bundan sonraki süreçte ihtiyacım olduğunda yine kendisine giderim.
Ben aldırma konusunda çok tereddütüm vardı ve açıkçası korkuyordum. Mehmet Bey endişelerimi sabırla dinledi ve bana bu süreci tüm detaylarıyla anlattı. Korkularımın yersiz olduğunu anladım. Keşke bu kadar uzun süre beklemeseydim hayat konforum arttı
Kendisi ve Profesör Patolog olan eşi son derece ilgili ve kibarlar. Küçük 3 tane benimi aldırdım. Ağrısız sorunsuz bir şekilde tedavim gerçekleştiç Kendilerini tanıdığım için çok memnunum. Teşekkürler
c....m
Bugün eşimle birlikte Mehmet hocaya siğil ve ben aldırmak için gittik. Detaylı açıklamaları ve profosyenel yaklaşımı ile çok memnun kaldık. Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum bu süreçte bizimle yakından ilgilendiği ve özen gösterdiği için teşekkür ederiz
bi...
Mehmet Beye radyo frekans yöntemiyle 3 benimi aldırdım.İlk başlarda çok tedirgindim.Acı eşiğim düşük olduğu için minik bir iğne yaptı.İlk seansta nerdeyse benlerim görünmez hale geldi.Mehmet beyin Özenli,açıklayıcı,güven verici davranması sayesinde 2 seansta bütün benlerimden tamamen kurtuldum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
be...n
Mert beyle radyo frekans yöntemiyle 6 benimi aldırdım. Başlarda çok tedirgindim doktor bey sayesinde korkumu yendim. RF yöntemi kullandı. Hatta başkalarının dayandığı acıya ben dayanamıyorum diye uyuşturucu iğne yaptı üç benimde silik bir iz kaldı.tekrar bir ay sonra tekrar üzerinden geçti. Herkese tavsiye ediyorum
Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
kü...
Ben tedavisi aldım hocamızdan. Kendisi işinin ehli sonuç harika oldu. Sanki daha önce orada ben yokmuş gibi. Süreçte ve süreç sonrasında ilgi ve alakası, bilgilendirmeleri her şeyden çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tedaviyi alabilirsiniz
Ben tedavisi için gittim. Uzun zamandır birçok yere gittim ama sonuç alamadım. Mehmet Bey'in ilgisindende tedavidende çok memnun kaldım. Hiçbir ağrı, acı yaşamadım. İşini özverili yapan ve bilgisini karşısındaki hastaya hissettiren bir doktor. Hastaya yaklaşımı çok güzel. Genelde işlem öncesi herkes ilgilenir ama önemli olan işlem sonrasındada bu kadar ilgili olmalarıydı. Tekrar bir sorun yaşarsam yine kendisini tercih ederim.
t.....
Ben tedavisi için gittim kendisine. Hiçbir acı, sıkıntı hissetmedim. Sonrasında izde kalmadı.Bu tedaviyi araştırırken çok olumsuz şeyler vardı.Ama Mehmet Bey sayesinde hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Hastayı karşılamaları, ilgi ve alakaları çok güzel. İşlemden önce en ince ayrıntısına kadar bilgi verdi. Çok bilgili bir doktor. Hasta gibi değil kendi yakınıymış gibi davranıyor. Çok hijyenik ve güzel bir ortam. Hastayı rahatlatıyor. Ben tedavisi konusunda herkese tavsiye ederim.
Mehmet Ş. Gürsan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ş. Gürsan, Genel Cerrahi. Size Mehmet Ş. Gürsan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Lazerle Hemoroid Ameliyatı, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi, Lazerle Fistül Ameliyatı, Nasır Tedavisi, Varis Tedavisi, Genel Cerrahi Randevusu, Ameliyatsız Nasır Tedavisi, Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi.
Mehmet Ş. Gürsan adresi nerede?Mehmet Ş. Gürsan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Belediye Caddesi Ginza Lavinya Park İç Kapı No:30 K:4 No:116 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ş. Gürsan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ş. Gürsan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ş. Gürsan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ş. Gürsan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Ş. Gürsan hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ş. Gürsan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ş. Gürsan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ş. Gürsan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ş. Gürsan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ş. Gürsan hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Mehmet Ş. Gürsan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ş. Gürsan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ş. Gürsan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar