İslampaşa Mah. Şehitler Cad.No:67, Rize
öz...
Hocam gerçekten dalında çok iyi bir uzman omuz artroskopi ameliyatımı sorunuz Bir şekilde gerçekleştirdi serviste yatığım süre boyunca vizite gelip ameliyat esnasında yapılan işlemleri bana anlatması çok güzeldi hocama ve asistan doktorlarıma başarılar diliyorum
fa...n
MERHABA SAYIN HOCAM ÖNCELİKLE RİZE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ORTOPEDİ SERVİSİNDE YATMAKTA OLAN ANNEM NOKTA BALCI'NIN GEREK AMELYATINDA VE GEREKSE AMELİYAT SONRASINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ , ALAKA VE ÖZVERİDEN DOLAYI ŞAHSIM VE AİLEM ADINA BAŞTA SİZ DEĞERLİ HOCAMA , SERVİS DOKTORLARIMIZA, HEMŞİRELERİMİZE VE DİĞER PERSONELLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. BU VESİLE İLE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLER, SAYGILAR SUNARIM.
ka...i
OĞLUMUN PARMAĞI KIRILMIŞTI MEHMET BEY İLGİSİ VE UĞRAŞLARI SAYESİNDE İYİYE GİDİYOR MEHMET BEYİ DAHA YÜKSEKLERDE GÖRMEK İSTİYORU(DİZİMDEKİ SORUN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN KENDİSİNE GİTTİĞİM ZAMAN MENİSKÜS OLDUMĞUMU SÖYLEDİ AMELİYATA KARAR VERDİK VE AMELİYAT OLDUM HERŞEY HARİKA MÜKEMMEL DOKTOR KENDİSİYLEDE AMELİYAT SONRASI GÖRÜŞÜYORUM MÜKEMMEL BİR İNSA İYKİ HASTASI OLDUM SAYGILAR.
bu...k
Mesleğin aşığı bir doktor kendisine hayatta başarılar dilerim, kendisini prof olarak görmek isteriz .çalışmalarını başarılar dileriz saygılarımızla
he...i
hocam annemi kalça kırığından ameliyat etti.eskısı gibi geziyoy,hem doktorluğu hem insanlığı mükemmel.allah sağlıklı uzun ömürler versin,hasta yakını olarak biz kendisinden oldukça memnunuz allah razı olsun
ce...r
Mehmet beye annem Havva Bayrakdar'ı götürdüm. Çok memnun oldum Bizi Fizik tedaviye havale etti. Allah O'ndan razı olsun.
mu...a
işini bilen sinirleri alınmış,sabırlı v ebaşarılı
he...i
syn hocam ortopedi servisinde ayağından kurşunlanan halil yavuzun oğluyum babamı ziyaret esnasında sizleri tanıdım hastaya göstermiş olduğunuz hassasiyet ve ilginize karşı çok memnun oldum ayrıca da şaşırdım çunkü hasta bakıcının yapacak olduğu işi bile tereddüt etmeden sizlerin yapması ayrıca beni memnun etti sizler gibi hocaların daha çok olmasını allahtan temenni eder saygı ve sevgilerimi sunarım
ya...n
DOKTORUMUZ M SABRI BALIK BEY ÇOK İNSANCIL ÇOK ALÇAK GÖNÜLLÜ HASTASIYLA BİRİNCİ DERECE YAKINI GİBİ İLGİLENEN SANKI AİLEMİZDEN BİRİ,BENIM OĞLUM MUHAMMED ALİŞAN,NIN KOLU KIRILMİŞTİ TEDAVISINI M SABRI BALIK BEY YAPTI ŞİMDİ ÇOK İYİ KONTROLE GİDECEĞİM SAYGILAR
Mehmet Sabri Balık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sabri Balık, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Sabri Balık adresi nerede?Mehmet Sabri Balık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslampaşa Mah. Şehitler Cad.No:67 Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sabri Balık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sabri Balık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sabri Balık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sabri Balık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sabri Balık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sabri Balık hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mehmet Sabri Balık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.