Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
A.Fuat Cebesoy Bulvarı Doktorlar Sit B Blok No:204, Gaziantep
Mehmet Şahin Korkmaz Muayenehanesi
ç....s
İki hamilelik yaşadım,ikisindede şahin beye gittim.cok memnun kaldım.iyiki gitmişim.normal doğum oldu ikiside.cok ilgili hastaya çok mütevazi bir doktor.basarilarinin devamını dilerim
Muhteşem bir doktor,herşeyden önce çok kibar,açıklayıcı ve kurtarıcı.Gerek hamileliğim evresinde gerek yakın zaman da geçirdiğim kist durumu nedeni ile yaşadığım kadın doğum doktoru konusunda boşuna zaman kaybı yaşamışım.En baştan Şahin bey ile başlamış olmalıydım.Yakın çevrem de iki kişi için bazı doktorlar rahimin alınması gerek dediler Şahin bey ile hiç gerek kalmadı.Benzeri durumuda kist olayında ben yaşadım bi kaç doktora göre hiç birseyim yoktu.Iyi ki çok şükür ki Şahin beye gittim.Insan gibi muamele görmek istiyorsanız da tercihiniz kesinlikle Şahin bey olmalı...
y....a
cocuk tedavısı icin bir cok doktora gittim sahin bey benim besinci doktorum yaklasık bırvucuk senedır evlıyız ve cocugumuz olmadı sahinbeyden cok umutluyum basından savmıyor yeterınce ilgilenıyor ve bilgi veriyor
se...n
Yok böyle bir doktor..mesleğinin hakkını fazlasıyla verenlerden. ..2 doğumumu da Mehmet Şahin Korkmaz gerçekleştirdi.Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
oz...z
Sahin bey benim dokuz yillik doktorum.iki oglumun dogumunuda kendisi yapti sezeryan dogumumda cok basarili gecti.kendinden cok memnunum ve cevremdeki tum ogretmen arkadaslarimida sahin beye yonlendiriyorum ve cok memnun kaliyorlar antepte en iyi kadin dogum doktoru diye bilirim.
ze...a
ben dogumumu şahin beye yaptırdım cok memmun kaldım.ilgisi ve sevgisini hiç eksitmedi .ben agrısız normaldogum yaptım.epiduralli.onun faydasıda cok oldu şuan 7 aylık hamileyim işallah bida şahin beye yaptırırım . tavsiye ederim herkese
ze...n
dr.şahin korkmazı teşhisini ve tedavisini çok beğeniyorum.bana kendisini yakın bir tanıdığımız anestezi doktoru tavsiye etti.2008 yılında sezeryenımı kendisi yaptı ve en ufak bir şikayetim olmadı.cerrahisi mükemmel bir doktor.şu an 3 aylık gebeyim ve doktorum yine şahin bey.çok anlayışlı kibar ve beyfendi.bende buradan kendisine tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum.bir sağlık çalışanı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.saygılar.
öz...l
çok memnun kaldım başarılarının devamını dilerimm...
me...z
alanında oldukça başarılı bir hekim.süper bir doktor.tavsiye ederim.
ey...m
şahin by alanında en iyi hekim bence düşük tehlikem vardı şahin beye güvendik çok şükür bebeğimiz sağlıkla dünyaya geldi sezeryan oldum ve dikişlerimde çok iyi durumdaydı şahin beye ilgisi ve anlayışlı tavırları için çok teşekkür ederim herkesede tavsiye ederim
Mehmet Şahin Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Şahin Korkmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mehmet Şahin Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Mehmet Şahin Korkmaz adresi nerede?Mehmet Şahin Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok. Şahinbey
- A.Fuat Cebesoy Bulvarı Doktorlar Sit B Blok No:204 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Şahin Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Şahin Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Şahin Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Şahin Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Şahin Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Şahin Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mehmet Şahin Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları