2022 yılı itibariyle VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde Göz Hastalıkları branşında hastalarını kabul etmektedir.
İlgi Alanları ;
• Katarakt Ve Refraktif Cerrahisi
• Femtosaniye - Prk Lazer Ameliyatları
• Multifokal –Trifokal Göz İçi Mercek Ameliyatları (Akıllı Mercek)
• Şaşılık Ameliyatı Ve Çocuk Göz Hastalıkları Tedavisi
• Glokom (Medikal Ve Cerrahi Tedavisi )
• Gatt Ve Trab Ameliyatları
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
OCT
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Prk(Fotorefraktif Keratektomi)
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Çocuk Göz Muayenesi
Şalazyon Ameliyatı
b....y
yıllardır lens kullanım sonucu gözümde oluşan sıkıntılarla gittim Sait hocama ve ameliyata da çok karşıydım kendimce.Ameliyat öncesindeki tedavi süreci,ameliyat anı ve sonrası tahmin ettiğimden çok daha sorunsuz ve konforluydu.Lensle bile görmekte sıkıntı çeken biriyken şimdi gece gündüz en net görüşe sahibim.Etrafımdaki herkese de öneriyorum çok rahat güvenebilirsiniz hocam işinin ehli.
ni...z
Gözlerimde miyop ve astigmat vardı 10 yıl boyunca gözlük ve lens kullanmak zorundaydım ve Sait Bey’e denk gelmeden önce gözlerim sürekli yükseliyordu 6 yıldır Sait Bey’in hastasıyım gittiğim süreden beri gözlerimde pek bi yükselme olmadı bana lazeri uygun gördü ve ameliyat çok başarılı geçti ameliyatta benimle konuşuldu ve hiçbir acı sızı olmadı ameliyattan çıktantan sonra da çok memnun kaldım
na...ı
3 hafta önce gözlerimde keratakonus diye bir hastalik olduğunu öğrendim ve ilerleyen bir hastalikmiş en çok icime sinen mehmet bey oldu guler yüzlü mizahi bir insan çok riskliydi onun dediği ama yinede bana görme umudu veriyordu ama mehmet beyin hep yaptigi birseymiş ve iyi ki yaptim 2 hafta once hem 'ışın tedavi hemde lazer tedavi oldu iki gozüme de' ve cok guzel gecti ilk gunler agrim oldu uyku hapi bile beni uyutmuyordu ameliyatta lens takildi gozlerime 1 haftalik ve gozlerim bulanik görüyordu onumdeki kisileri bile bulanik görüyordum ama lens cikinca biraz daha duzeldi hic gözlük takmamiştim ama çok yukseti numaralarım şimdi doktorum sayesinde gözlük bile takmayacağım ve herkese öneriyorum ben butun ailemi mehmet beye götürüyorum Allah razı olsun oda bakıyor aileme :))))
hü...n
Merhabalar ben 18 yıldır yüksek dereceli gözlük kulanıyordum 17 derece gözlük kulandım, genelde doktorlar benim gözlerime müdahele etmeye çekinirdi ve bu benim baya umutsuz olmama yol açmıştı takı sait beyi tanıyana kadar gerçekten sayesinde dünyaya bambaşka bir gözle bakmaya başladım yaptığı akılı lens ameliyattı sonrasında ne gözlüge ihtiyacım kaldı nede eskisi gibi bulanık görüyorum hayatımda sait bey sayesinde yeniden bir sayfa açtım kendisine ve ekip arkadaşlarına minnetarım hissetiklerimi sizlere anlatamam arkadaşlar kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın sait beyle tanışın ben bu kadar iyi ve net görecegime asla inanmazdım 17 derece olan gözüm 0.25 e indi şaka gibi tarifi olmayan bir mutluluk iyiki sait beyle tanıştım bu ameliyat sonrası dünya renklerini
bambaşka görmeye başladım artık herşeyi daha güzel ve net görüyorum demem o'ki asla umutsuzluğa kapılmayın inanın sait bey sayesinde görme yeriniz çok iyi olacak kişilik ve mesleki olarak gerçekten şahane bir doktor
z.....
Uzun zamandır gözlük kullanıyordum, doktor tanıdığımın tavsiyesi üzere Sait beyi tanıdım ameliyat sürecini artı ve eksileriyle aktardı ve ameliyat öncesi detaylı tarama yapıldı, ameliyatım çok iyi geçti numaralarım yüksek olmasına rağmen sıfırlandı uzun zaman sonra görmeye başladım çok memnun kaldım Sait beyin eline emeğine sağlık.
2 yasındaki kızım için şaşılık ameliyatı yapıldı. Hocamınızın basarılarından dolayı içimiz cok rahattı. Kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun
m....ç
Annemin göz numaraları çok yüksekti ve gözleri lazer ameliyatına uygun değildi. Sait beyden aldığımız bilgiler doğrultusunda akıllı mercek ameliyatı oldu ve görmesi çok iyi durumda. Doktorumuz tüm süreçte çok ilgiliydi.
md...
Kendimi bildim bileli gözlük kullanan biriydim.Sait bey sayesinde gözlüklerle vedalaştım.Daha önce kendisinde PRK Lazer olup çok memnun kalan arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sait beyle tanıştım.Süreçle alakalı korkum görüştükten sonra kalmadı.Kendisi son derece işinin ehli bir hekim.Bende PRK lazer oldum,çok kısa süren bir operasyondan sonra düzenli damlalar kullanarak Sait beyin kontrolünde kısa sürede gözlüksüz bir dünyaya merhaba dedim.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..
ü.....
Uzağı göremiyordum. Tavsiye üzerine Sait Bey'e ulaştım. Operasyon geçirdim. Çok memnunum. Çok başarılı geçti. Şu an çok rahatım. Sait Bey çok pozitif ve ilgili bir doktor. Operasyon süreci ve sonrası hakkında detaylı bilgi verdiler. İhtiyaç duyduğumuzda kolaylıkla ulaşım sağlayabildik.
Hem yakın hem de uzağı görmede sorun yaşıyordum ve göz numaram hızlı ilerliyordu. Tavsiye üzerine Sait Bey'e ulaştık. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi. 1 gün arayla 2 gözümden de katarakt ameliyatı oldum. Çok rahat sorunsuz, acısız bir operasyon geçirdim. Bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. Sait Bey'in yaklaşımı ve ilgisi çok güzeldi. Manevi olarak beni çok rahatlattı. Alanında harika bir doktor.
Mehmet Sait Günerigök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sait Günerigök, Göz Hastalıkları. Size Mehmet Sait Günerigök tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Katarakt Ameliyatı, Lazer Refraktif Cerrahi, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Fakik Göz İçi Lens, Glokom Ameliyatı, Tonometre, Kontakt Lens.
Mehmet Sait Günerigök adresi nerede?Mehmet Sait Günerigök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sait Günerigök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sait Günerigök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Sait Günerigök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Sait Günerigök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Sait Günerigök hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Sait Günerigök ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Sait Günerigök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sait Günerigök tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sait Günerigök hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Mehmet Sait Günerigök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Sait Günerigök hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Sait Günerigök tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları