Doktor Muayenehanesi
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
d....y
Telefon numarası doğrulandı
Bizimle bu zamana kadar en çok ilgilenen doktor olmuştur.Elindeki imkanlarla en güzel şekilde tedavi etmiştir.Kendisine çok teşekkür ederiz.emeğine yüreğine sağlık..
U
u.....
Telefon numarası doğrulandı
Doktor bey sayesinde hayatıma çeki düzen verdim. Artık her sabah sporumu yapiyorum. Sağ olsun, hem ilgilendi hem ne yapmam gerektiği hakkında guzelce açıklamalarda bulundu. Hocam yolunuz ve bahtiniz acuk olur insallah.
Mehmet Şakır Yumuşak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Şakır Yumuşak, Acil Tıp. Size Mehmet Şakır Yumuşak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Şakır Yumuşak adresi nerede?Mehmet Şakır Yumuşak adresini belirtmedi. Mehmet Şakır Yumuşak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Şakır Yumuşak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Şakır Yumuşak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Şakır Yumuşak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Şakır Yumuşak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Şakır Yumuşak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Şakır Yumuşak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Şakır Yumuşak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Şakır Yumuşak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.