Kulak Burun Boğaz Randevusu
Otoplasti
Rinoplasti
Yüz Dolgusu
ha...
Burnum eğik olduğundan yüzüm eğik görünüyordu bu durumdan rahatsız olmama rağmen, yıllarca burun ameliyatını korktuğumdan yaptırmak istemiyordum.Gittiğim doktorlar bana güven vermediler en son yakın bir doktor akrabamın tavsiyesi üzerine Batman’da Dr. Mehmet Salih Yağmahan beye ön muayene oldum, ilgisi alakası bilgisi ve tecrübesi ile bana çok güven verdi, ameliyat olmak için hemen gün aldım . Bugün 14. Günüm oldu ameliyat olalı, burnumda hala bantlar var ameliyat süreci o kadar iyi geçtiki, anlatamam doktor beyin özel tekniği ve el becerisi sayesinde çok çok az morluk çok az şişlik ve çok az sızı ile ameliyat sürecini hafif bir grip gibi geçirdim bu süreci böyle hafif geçirdiğimi gören herkes şaşkınlık içerisinde sanki hiç ameliyat olmadın diyorlar, şişlik morarma yok hemen toparlandın diyorlar. burnumda çok güzel oldu tam istediğim gibi inşallah bantlar çıkınca daha güzel sonuçlar elde edeceğim. Elleri dert görmesin. Allah, ilmini bilgisini artırsın
Mehmet Salih Yağmahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Salih Yağmahan, Kulak Burun Boğaz. Size Mehmet Salih Yağmahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Burun Dolgusu, Otoplasti, Botoks, Rinoplasti, Yüz Dolgusu.
Mehmet Salih Yağmahan adresi nerede?Mehmet Salih Yağmahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı No:160 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Salih Yağmahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Salih Yağmahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Salih Yağmahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Salih Yağmahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Salih Yağmahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Salih Yağmahan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Salih Yağmahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları