Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2, Çorum
si...i
Ben 16 yaşındayım ve bir nevi yaşıyor olmam sayın mehmet şanlıya bağlı. Annem bana spiralle hamile kalmış ve ilk hamileliği sezeryanla olduğundan zaten doğumum tehlikeliymiş cünkü ablamla aramızda 2 yıl var . Her neyse doğumum sırasında sungurludaki doktorum izne çıkıcam diye annemi doğuma almamış ve çorum hastanesine sevk etmiş annemi ameliyata almadan bekletirlerken annem o sırada sancı çekio ve doğum başlamş o sırada doktorum başka bir suni sancyla doğuma girmek üzereymişki annemi görünce hemen annemi ameliyata almış fakat benim kalbim zaten durmuş ve belkide bir saniye daha geç alınsaydı annem ameliyata ben ölmüş olcaktm ve bni kurtaran doktorumu sayın mehmet şanlıyı tanımak istiyorum
Mehmet Şanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Şanlı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Şanlı adresi nerede?Mehmet Şanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Şanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Şanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Şanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Şanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Şanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Şanlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Şanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.