Genel Cerrahi özellikle Obezite Cerrahisi alanında hizmet vermekteyim.
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
Şeker Ameliyatı
ha...n
Tüp mide ameliyatı oldum çok güzel bir süreç geçirdim istediğim kiloya düştüm. Yürüyüşüm nefes alışım bile değişti. Sağlığıma kavuştum. Sayın doktoruma da teşekkür ederim önce ve sonra çok iyi ilgilendi ekibine de teşekkür ederim
ha...a
Mehmet hocam obezite ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum yaklaşık 35 kg verdim. Benimle hep iletişimde olması beni çok mutlu ediyor. Her konuda beni destekliyor diyetlerimi hep soruyor sayesinde her gün daha motive oluyorum çok teşekkür ediyorum
Safra kesesi ameliyatımı Mehmet Bey yaptı.Ameliyatım ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Çok memnun kaldım.
üm...z
Mehmet hocada kapalı safra kesesi oldum ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirme ve ilgisi çok güzeldi ekibine ve kendisine teşekkür ediyorum
e ...t
mrb ben Almanyadan Tüp mide ameliyatı olmak için Doktor Mehmet Saraç beyle görüştüm ve ameliyat oldum. ameliyat öncesi ve sonrası hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı daha sonra tetkiklerim ve tahlillerim yapıldı he şey o kadar güzel ve seri işledi ki sonrasında ameliyata alındım şuan ameliyatımın 4 ayındayım ve ben 30 kilo verdim doktor beyin ekibine ve hastane ekibine çok tesekkür ederim her şey çok güzeldi Tüp mide operasyonu olmak isteyen herkese tavsiye ederim.
a ...t
Almaya dan obezite ameliyatı için doktor beye ulaştım telefonda beni ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. ameliyat olmaya karar verdim ameliyat olmak için Gözde Akademi Hastanesine gittim.Ameliyat öncesi obezite ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme yaptı. ameliyat sonrası süreçte hastaneden ve hastane ekibinden çok memnun kaldım doktor bey gece gündüz sürekli beni kontrole geldi. ameliyat olalı 9 ay oldu yaklaşık 50 kilo verdim doktor beyden ve hastaneden çok memnunum düşünen isteyen herkese kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum . saygılarımla
g....s
yaklaşık 1 yıl önce şişmanlık nedeni ile hocama muayene oldum. Ameliyat öncesi beni ayırıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Ameliyat oldum. Ameliyat sonra süreçte de çok ilgililendi. Çok başarılı bir hekim. Kilo problemi olan kişilerin mutlaka hocam ile görüşmesini tavsiye ediyorum.
Mehmet Bey mükemmel bir insan. Tüp mide ameliyatımı yaptı. Sayesinde 40 kilo verdim. Ameliyattan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sağlığıma kavuştum. İstediğim kıyafetleri istediğim yerden alıp giyme özgürlüğüne kavuştum. Mehmet Bey'in doktorluğunun yanı sıra insani olarak da gayet iyi, güleryüzlü, ilgili, kısacası her şeyi ile mükemmel bir doktor. Kendisini ne zaman arasam yeteri kadar, sabırlı bir şekilde açıklamasını yaptı. Ben çok memnunum.
Mehmet Bey'e tüp mide ameliyatı oldum. Çok memnun kaldığım için annem de tüp mide ameliyatı oldu. Kendisinin güleryüzü, başarısıyla her türlü memnunuz. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Aklımıza takılan soruları saat kaç olursa olsun arayıp, sorabildik. Sorduğumuz tüm sorulara geçerli bir cevap aldık.
Yaklaşık olarak 2-3 yıl öncesinde Mehmet Bey'e tüp mide ameliyatı oldum. Yapılan ameliyattan gayet memnunum. Şu anda görüşmelerimiz devam eder. Kendisi hasta-doktor ilişkisini çok güzel kurdu. Her aradığım zaman ismen hitap eder.Özel durumumu hatırlayıp, kızımın halini hatrını soran, ince ve naif birisi. Hekim olarak da çok güzel iş çıkardı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mehmet Bey her anlamda çevremdekilere önerebileceğim, olumlu izlenimler bırakan bir insan.
Mehmet Saraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Saraç, Genel Cerrahi. Size Mehmet Saraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Laparoskopi.
Mehmet Saraç adresi nerede?Mehmet Saraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karakavak Mahallesi, Ankara asvaltı 6. Km No:219 Bostanbaşı Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Saraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Saraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Saraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Saraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Saraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Saraç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Saraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Saraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mehmet Saraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Saraç hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Saraç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.