85...2
Ben oğlumu goturuyorum mehmet sarp beye mükemmel bir doktor tedavileri çok iyi geliyor kesinlik tavsiye ederim
as...n
gerçekten sarp beyin tedavisine çok güveniyorum.başarilar
Mehmet Sarp Dinçtürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sarp Dinçtürk, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehmet Sarp Dinçtürk adresi nerede?Mehmet Sarp Dinçtürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sarp Dinçtürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sarp Dinçtürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sarp Dinçtürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sarp Dinçtürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sarp Dinçtürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sarp Dinçtürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Sarp Dinçtürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla