Op. Dr.
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Özel Kent Bayraklı Tıp Merkezi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Koltuk Altı Terlemesi
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vaser Liposuction
Vücut Şekillendirme
Özel Kent Bayraklı Tıp Merkezi
Rinoplasty ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. hem şekli hem doğallığı tam istediğim gibi oldu. ameliyat öncesi her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı, ameliyat sonrası süreç de doktor bey sayesinde kolay geçti, çok ilgili güleryüzlü. Tavsiye ederim:)
s....b
2 ay önce ameliyat olmuştum. Burnum tam istediğim gibi aşırı doğal oldu ve ameliyattan sonra hiç ağrı sızı olmadı diyebilirim eczaneden aldığım ağrı kesicinin kutusunu bile açmadım. İyi ki yaptırmışım gerçekten çok doğal yeni tanıştığım insanlar anlamıyor bile estetik yaptırdığımı
f....k
Yaklaşık bir ay önce meme küçültme+dikleştirme ameliyatı oldum.uzun zamandır araştırıp bu ameliyatı olan kişilerin görüşlerini dinleyip araştım.surecin çok zor olduğunu söyleyenleri duyunca vazgectigim çok oldu.ama kesin karar verip Semih hocayla görüştüm.Verdiği güven sayesinde ilk görüşmede ameliyat gününe karar verdik.surec çok hızlı sorunsuz ve rahat ilerledi.kesinlikle korkulucak gibi zor bir süreç olmadı.20 günden sonra yan yatmaya başladım.3 yaşında kızım var onu çok rahat kucağıma alabiliyorum.meme ucunda hissizlik olmadı.Dolabimda olan geniş bol kıyafetlerin yerini üzerime oturan kıyafetler devraldı.bu ameliyattan sonra eksik olan ozguvenimi tamamladım.Hala kontrollere devam ediyorum.
Burun ameliyatından çok korkuyordum ama Semih hoca sayesinde 3 günde bu süreci atlattım. Çok doğal bir burnum oldu. Kendisinin sakin ve açıklayıcı tavrı bana daha çok güven verdi. İyi ki Semih hocayla tanışmışım. Kesinlikle önerebileceğim bir doktor.
h....k
açık rinoplasti olmasına rağmen hiç ameliyat izim kalmadı ameliyatımın 4.ayı ben çok memnunum tam istediğim gibi bir estetik oldu hatta 2 arkadasım benden sonra semih hocaya rinoplasti ameliyatı yaptırdı :) çok tatlı çok iyi bir doktor
es....
Merhaba,
İki hafta önce meme dikleştirme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, güleryüzü, titizliği, insana verdiği değer ile işinin ehli bir doktor. Bu uygulamadaki yorumlara bakarak tercih etmiştim.. Ameliyat sonucu tam istediğim gibi oldu. Allah razı olsun kendisinden işini profesyonel yapıyor, hiç bir morluk ve ağrı olmadı. Meslek etiği olarak Mükemmel bir doktor, 10 günde normal hayatıma döndüm. İyiki Mehmet Semih hocamı tanıdım.
b....k
2 Ağustos Çarşamba günü göğüs estetiği oldum , sarkık ve büyük göğüslere sahiptim . Göğüslerimde hem dikleştirme hemde küçültme işlemleri yapıldı. Daha önce burun estetiği de oldum birçok doktorla görüşme sağladım, bu kadar ilgili, kibar hastasına değer ver bir doktor görmedim. Hala kontrollerime devamli olarak gidiyorum . Göğüslerim mükemmel oldu . Doktor Bey'in ellerine sağlık En küçük bir tereddütte kalmayın , gidip gidebileceğiniz en iyi doktor.
er...
Yaklaşık 1ay önce 17 yasindaki oğlum jinekomasti ameliyatı oldu.İleri seviyede memede yağlanma vardı. Semih hocamla tanıştık.Jinekomasti ameliyatı hakkında kağıt üzerine çizim yaparak, daha önceki ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini göstererek detaylı anlatım yaptı.Ameliyati olmaya karar verdik.Hersey anlattığı gibi oldu.Sonuctan çok memnunuz.Semih hocam; ilgili, deneyimli,
iyi bir hekim.Kendisine teşekkür ediyorum.ALLAH razı olsun.
3 ay önce burun ameliyatı olduğum doktor. Gerçekten işinde çok başarılı. Hem mahremiyete saygı gösteren hemde işinde başarılı olan bir doktor. Ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrası süreçte çok güzel bir ilgisi vardı. Doğal yüze yakışan bir burun olması da beni oldukça mutlu etti. Özellikle ameliyat sonrasında ki süreçte her şey ile detaylı ilgilenmişti. İlk başlarda olan ameliyat korkunuz ve operasyonun başarılı olup olmayacağı endişesi ön randevu sürecinde oldukça rahatlatıcıydı. Her şey için kendisine de ayrıca teşekkür ederim.
o....
İyi ki semih bey gibi bir doktorla karşılaştım. Yaklaşık 2 3 yıldır JİNEKOMASTİ ameliyatı için güvenilir bir doktor arayışı içindeydim. Tesadüfen internette yorumlara bakarak semih beyi buldum ve hastalığımı anlattığımda bana gerçekten güven verdi ve iyi ki semih beye güvenmişim ameliyatımı başarılı bir şekilde oldum ve ameliyattan öncede sonrada gayet çok iyi ilgilendi kesinlikle tavsiye ediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum
Mehmet Semih Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Semih Ayhan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mehmet Semih Ayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Deri Grefti Uygulaması, Göz Kapağı Germe, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Lipoplasti, Liposakşın, Lokal Anestezi, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Rinoplasti.
Mehmet Semih Ayhan adresi nerede?Mehmet Semih Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Mah. 1110 sok.Ayan apt.No:2/1 Şehzadeler Manisa Manisa
- Kıbrıs Şehitleri Cad. No:140 Alsancak İzmir
- Mansuroğlu Mahallesi 286/10. Sokak No:7 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Semih Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Semih Ayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Semih Ayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Semih Ayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Semih Ayhan hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Semih Ayhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Semih Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Semih Ayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Semih Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Mehmet Semih Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.