Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kafa Tası Kırığı Ameliyatı
Preoperatif Değerlendirme
X-Ray
Medicana International İzmir Hastanesi
Prof.Dr.Mehmet Şenoğlu 1972 yılında Adana’da doğmuştur. 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiştir. 1997 yılında başladığı hekimlik mesleğinde 11 ay Tokat ilinin Reşadiye ilçesine bağlı Kızılcaören Köyü’nde Pratisyen hekim olarak çalışmıştır. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümünde uzmanlık eğitimine başlamıştır. İhtisas sonrası 2004 yılında KSÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümünde Kurucu Öğretim Üyesi olarak Yard. Doç. Dr Kadrosunda göreve başlamıştır. 2006-2007 yıllarında Barrow Neurological Institute, Phoenix Arizona USA’de Biomechanic Research Fellow olarak 1 yıl boyunca çalışmış. 2010 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında görevlendirilmiştir. 2011 yılında Doçent olmuştur. 2013 yılında Tepecik EAH da Eğitim Görevlisi olarak Sağlık Bakanlığı kadrosuna atanmıştır. 2020 yılında Profesör kadrosuna geçmiştir.
51 adet yurtdışı, 17 adet yurtiçi yayını, 31 adet yurtdışı ve 87 adet yurtiçi bildirisi bulunmaktadır. Yayınlarına google scholar da 1157 kez, Web of science da 512 alıntı yapılmıştır. Tarafına ait H endeksi google scholar da 16, Web of science de 12 olarak hesaplanmıştır.
İlgi Alanları;
Uyanık Cerrahi ile Beyin Tümörü Cerrahisi
Endoskopik Endonazal Hipofiz Cerrahisi (Kapalı Hipofiz Ameliyatı)
Mikrocerrahi ile Arka Çukur Tümörleri ve Kafatabanı Cerrahisi
Ultrason Rehberli Beyin ve Omurga Tümörleri Mikrocerrahi Ameliyatları
Mikro-diskektomi ile Bel Fıtığı ve Boyun Fıtığı Ameliyatları
Vidasız Dar Kanal Ameliyatı (Mikrocerrahi Teknikle Unilateral Yaklaşımla Bilateral Dekompresyon Ameiyatı)
Minimal İnvaziv Yaklaşımla Omurga Cerrahisi
Omurilik Tümörlerine Minimal İnvaziv Yaklaşım
DBS: Parkinson, Distoni, Esansiyel Tremor Hastalığında Beyin Pili
10 yıl evvel teşhisi konulmuş bir boyun fıtığı rahatsızlığım vardı. O günden beri hiç bir yer içime sinmeyip aklıma yatmadığından sürekli erteledim. Kollarımda, parmak uçlarımda uyuşma ve ağrılar, sol ayağımda dizden boşa düşmeler gibi rahatsızlıklar başladıktan sonra ciddi bir araştırma sonucunda Prof. Dr. Mehmet Şenoğlu hocam ile tanışma fırsatı buldum. Mehmet Beyden evvel tüm görüşmelerimde ameliyatın riskli olduğu söylenerek fazlasıyla tedirgin edildim. Muayene ve ameliyat öncesi yapmış olduğu bilgilendirme ve yönlendirmeleri sonucunda Mehmet Bey'le ameliyat sürecine girmeye karar verdim. Ameliyat öncesi ve sonrasında ki ilgi alaka ve özverisi bir kez daha rahatlattı beni. Mehmet Bey sayesinde iyileşme sürecim fazlasıyla yolunda ilerledi. Tam bir ay önce olduğum boyun fıtığı ameliyatı sonrasında şu an yaşadığım şikayetlerin hiç biri kalmadı. Mehmet Bey ve ekibinin başarılarının devamını dilerim. Herkese sağlıklı günler.
ce...b
Trigeminal nevralji ameliyatı için araştırma yaparken tanıştık Mehmet Şenoğlu hocamla . İyiki yollarımız kesişmiş. Çok rahat ve sorunsuz bir ameliyat süreci geçirdim. Sonrası içinde çok ilgililerdi. Tüm korkularımı dikkate alıp fazla ilgili davrandılar. Tüm ağrılarından kurtuldum.
b ...s
Uzun süredir boyun, omuz ve kol ağrısı çekiyordum. Dayanılmaz hale geldiğinde ve sağ kolumda uyuşmayalar başladığında doktor randevusu alıp bakıldığında boyun fıtığı olduğum ve ameliyat olmam gerektiğim söylendi. Çok hastane gezmeme rağmen hiçbirisi içime sinmedi en sonunda Mehmet beye ulaştım. Ameliyat sürecim ile ilgili bilgilendirmesiyle, ilgi ve alakasıyla ameliyat korkumu yendim. 28 Mayıs 2024 tarihinde başarılı bir ameliyat geçirdim. Mehmet bey sayesinde ağrılarım geçti, hayat kalitem arttı. Keşke daha önce kendisine muayene olup bu ağrıları çekmeseydim dedim. Kendisine meslek hayatında başarılar dilerim.
c.....
Yıllardır devam eden bel ağrım son iki haftadır artık dayanılmaz seviyedeydi ve ağrıdan ne yürüyebiliyor nede oturabiliyordum.Yatarkende yatakta dönmek ve doğrulmak ızdırap haline gelmişti.İzmir Medicana hastanesinde 29 Temmuzda randevu alıp muayene oldum ve fıtığım patlamış olduğu ve sinirlere baskı yaptığı söylendi. Mehmet hocam ameliyat konusunda endişe etmemem gerektiği yeni teknik ve teknolojilerle artık bu tür operasyonların sorunsuz olarak çözülebildiğini söyledi.Ertesi gün ameliyat sonrası uyandığımda uzun zamandır çektiğim ağrıdan eser yoktu. Bunun dahada ötesinde ameliyattan kaynaklı ağrın da neredeyse yoktu.3 Hafta istirahat sonunda işime yeniden başladım.Bu yorumu yazmamın asıl sebebi bel fıtığından ağrı çekenlerin ameliyattan korkmaması ve bu ağrıdan kurtulabileceklerini bilmeleri içindir.Eskiden anlatılan bel fıtığı ameliyatla tam geçmez yeniler sakın olmanın artık tarih olduğudur. .
aş...
Mehmet hocam rabbim sizden razı olsun 7 ağustosta omirillik de kitle den dolayı ameliyat oldum sağ olsun sorunsuz sıkıntısız atlattık çok şükür rabbime ilgisi alakası içinde sonsuz tsklr iyiki varsin mehmet hocam bu tarz rahatsızlıkları olan varsa benim gibi önce Allaha sonra mehmet hocama sonsuz güvene bilirsiniz. Herkese sağlıklı günler dilerim
ez...
1 sene önce boyun fıtığı teşhisi konulmuştu.Ameliyat demişlerdi.Her hasta gibi bende ameliyata sıcak bakmadım.1 sene kaçtım.Ancak uyuşmalar devam etti ve arttı.Omirilikte baskı olduğunu zamanla yada boynumdan alacağım bir darbe ile felç kalabileceğimi söylediler.Ama ameliyatinda riskleri vardı felç gibi vs .7 doktorla görüştüm .Ve en son Mehmet hocayı buldum.İyikide bulmuşum.Birtek kendisi güven verdi bana.Doktorunuza güvenmek duymanız çok önemli.2 hafta geçti şuan sadece boyunluk takıyorum ağrım sızım yok.Zamanında anneme ameliyat demiş doktorlar oda hep kaçmış.şimdi 58 yaşında ve hergünü ızdırap içinde.Ben annemi gördükçe Ameliyattan.korkmama rağmen bu kararı aldım.. Annemse beni iyi gördükçe keşke bende ameliyat olsaydım diye, zamanında olmadığına pişman olduğunu söyledi. Mehmet hocama gelince alanında üstat samimi,güleryüzlü ve güven verici bir doktor.Hem kaygılarımdan kurtardığı için hem de sağlığıma kavuşturduğu için ona minnetarim.iyi ki varsın Prof.Dr.Mehmet ŞENOĞLU
a....ş
Merhaba fıtıklarım halk arasında patlamış diye tabir edilen duruma gelmişti ağrılarımı kalçalarımda ve bacağımda hissetmeye başlamıştım fazlasıyla yaşam standartlarım iyice kötüleşiyordu bir kaç hekimden muayene olmaya karar verdim.İlk önce mehmet hocama gittim güleryüzüyle beni karşıladı herşeyi bütün detayları en ince ayrıntısına kadar anlattı içimdeki korkular yavaş yavaş yok olmuştu iletişimi sıcak kanlılığı mükemmeldi hocamın ameliyat kararı almıştık,bir an da halk arasında oluşan o aman sakın ameliyat olma tabusunu yıkmıştım kendi kendime başarılı bir ameliyat geçirdim henüz 15 gün oldu gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum,doğru ellerde ortak paydalarda buluşulduğu vakit herkesin korkmadan olması gereken bir ameliyat hele yeni tekniklerle daha da kolay bir hal alıyor hocama ve ekibine saygılarımı sunar meslek hayatında başarılar dilerim keşke daha önce olsaydım diye içinizden geçirdiğiniz bir hekim Mehmet Şenoğlu
h....)
Çok memnun kaldık. Babamın ameliyatını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Beyin kanaması vardı pıhtı atmıştı. Her iki taraftan sıkıntılı bölgeye girerek tedavi etti. Sonrasındaki süreçten de çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgiliydi. Şiddetle herkese tavsiye ederim.
Doktorumuz Mehmet bey bir süre önce menengioma omurilik tümörü tanısı koydu ve acilen ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Ameliyat riskleri ve süreçle ilgili detaylı bilgi paylaşımı yaptı.Ameliyat olmaz isem felç kalma tehlikesinin olduğundan bahsetti.Ve benim tümörumun 2cm olduğundan ve büyük bir tümör olduğundan ve hatta ameliyatın yine riskleri arasında felç kalma riskinden de bahsetti.Riskli bir ameliyattı ve ailecek tedirgin olduk.Ancak ameliyat kararı almamakta kısa vadede daha ciddi rahatsızlıkları gündeme getireceği için ameliyat kararı aldık.Hocamıza son derece güven duyarak ameliyata girdim. Şu an 15 gün oldu ve gayet iyiyim .Ameliyatım gayet iyi geçti.Hocama güven duyduğum için inandığım için son derece mutluyum.Sihirli bir dokunuş yaptı sanki.Ameliyat öncesi beni iyiki cesaretlendirmişsiniz hocam.Ellerinize sağlık.Sizin gibi hocalarımız iyiki varsınız.
Babam adenom hipofizi için Tepecik Araştırma Hastanesinde ameliyat oldu. Kontrolü için de Medicana İzmir Hastanesine gitti. Ameliyat olduktan sonra 2 gün içinde taburcu oldu (covid sebebiyle). Hastalığı ameliyat sonrasında 2 ay içinde tam olarak iyileşti. Bizimle olan iletişimi rahatlamamızı sağladı. Mehmet hocaya gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Mehmet Şenoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Şenoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Şenoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, X-Ray, Kafa Tası Kırığı Ameliyatı, Beyin Tümörü Ameliyatları, Beyin Anevrizmalarının Mikrocerrahi İle Tedavisi, Ağrı Pompası, Ağrı Tedavisi.
Mehmet Şenoğlu adresi nerede?Mehmet Şenoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Şenoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Şenoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Şenoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Şenoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Şenoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Şenoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Şenoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Şenoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Şenoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 91 hasta / danışan, Mehmet Şenoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Şenoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Şenoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Şenoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Torbalı Beyin Ve Sinir Cerrahları
Menemen Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziemir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Narlıdere Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (7)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları