Gastroenteroloji Randevusu
Gastroenteroloji Randevusu
Manisa
Doktor Muayehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
em...
Telefon numarası doğrulandı
Sevgili doktorumuz Serdar bey beni tekrar dünyaya bağladı geçmeyen karın ağrıları geçmeyen ateş yıllarca gitmedigimiz doktor kalmadı ama Serdar bey yaptığı tahliller sonucu verigi tedavi beni tekrar hayata bağladı ve artık evlatlarima daha da iyi ilgilenmemi sağladı teşekkürler doktor bey .
R
re...l
Telefon numarası doğrulandı
Doktorumuz çok yetenekli kendi zamanlarını hibe ederekten hastalarıyla kendi çoçukları gibi ilgileniyor.
Mehmet Serdal Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Serdal Demir, Gastroenteroloji. Size Mehmet Serdal Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gastroenteroloji Randevusu.
Mehmet Serdal Demir adresi nerede?Mehmet Serdal Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Serdal Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Serdal Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Serdal Demir hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Serdal Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Serdal Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Serdal Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Serdal Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Serdal Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Serdal Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar