Mehmet Şerif Top Muayenehanesi
Kazımiye Mah. Ali Paşa Cad. Gold Business Center Kat :5 Daire:52, Çorlu, Tekirdağ

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Bilişsel Davranışçı Terapi +2 daha fazla

Mehmet Şerif Top Muayenehanesi

Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Şerif Top Edirnede doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Edirne’de okudu. Edirne Lisesinden mezun oldu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Samsun Vezirköprü ilçesinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini yaptı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde ihtisasını tamamlayarak uzman doktor oldu. Psikiyatri uzmanı ilk görev yeri Kars Devlet Hastanesindeydi. Ardından Çorlu Devlet Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalıştı. 2005-2009 yılları arasında Başhekim olarak görev yaptığı Edirne Devlet Hastanesinde kapalı psikiyatri servisini kurdu. 2009 yılında kendi isteğiyle başhekimlik görevinden ayrıldı ve Çorlu Devlet Hastanesine psikiyatri uzmanı olarak tayin oldu . 2013 yılında Çorlu Devlet Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin kurulmasına öncülük etti ve ağır ruhsal bozukluğu olan hastalarla 2016 yılına kadar bu merkezde çalıştı. Kliniğini açmadan önce 2017 yılında İstanbulda Özel Rubi Psikiyatri Merkezinde çalıştı.

Kognitif Davranışçı Terapiler Derneğinden Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldı ve 2015 yılında Avrupa Akredite Terapist ünvanını almaya hak kazandı.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi

Mehmet bey alanında mükemmel bir doktor.hastasının yerine kendini koyup empati yapabilen sizi anlayıp anında çözüm odaklı görüşleri , anlatımı , en önemliside sizi çok iyi anlayıp teşhisinizi koyarak en uygun ilac ile en kısa sürede hastalığı bitirmeye yönelik çalışan bir doktor. iyiki tanıdım kendisini.kendisinin 1 yıldır danışanıyım fakat yıllardır bitmeyen hep yenik düştüğüm okb hastalığını neredeyse %75 bitirdim diyebilirim.bilgisiyle güleryüzüyle anlayışıyla mükemmel bir doktor.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Diğer

Yıllardır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum.Şu ana kadar farklı ve değerli doktorlarla sürece devam ettim.Ancak bu kadar anlaşıldığımı hissettiğim, tüm soru işaretlerime tek tek cevap bulduğum ve anlamlandırabildiğim, tüm boyutları ile yaşadığım bu rahatsızlığı ve süreci görmemi sağlayan bir seans deneyimim olmamıştı. Minnettarım..

C
Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Psikoterapi

Ben 4 senedir okb ve anksiyeteyle mücadele ediyordum. Birçok psikiyatriste gittim. Verdikleri ilaçlar başlarda iyi gibi geliyordu sonrasında işe yaramıyor gibi hissedip bırakıyordum. Devlet hastanelerinde kısa sürede durumumu anlatmam gerektiğinden kaynaklı olabilir diye düşünüp özel hastane, özel psikiyatri ve psikolog tedavisi görmeyi de denedim sonuç yine aynıydı. Çok araştırdım, doktor takviminde yorumları okudum. Mehmet Bey'e randevu oluşturdum. Mehmet Bey gerçekten alanında çok iyi bir doktor verdiği ilaçların benim için en doğru ilaçlar olduğunu da kullandıkça anladım. İlaçlarım 2. Haftadan itibaren kendini belli etti. Mehmet Bey empati kurarak bizi anlayan, güler yüzlü bir doktor ayrıca hastalığımı anlayıp ona göre davranmam gerektiğini öğretmek için gerektiğinde tahtaya bile çizip göstererek, kendini hastalığımı anlatmak konusunda çok güzel ifade etti. Hastalığımı daha güzel idrak ettim. Mehmet Beyle yolumuz henüz çok uzun ama ona buradan teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Aile Terapisi

Çocuğumuzun aileye yaşattığı problem yüzünden, sayın Mehmet Şerif ile kısa bir süre zarfinda sorunlarimizi çözdük. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Psikoterapi

Mehmet Bey ile iyi ki tanışmışız kendisi bu süreçte bana çok yardımcı oldu devam eden terapi sürecimde iyi ki kendisi ile yol alıyorum.ilgisi ve alakası size hertürlü ayrıntıları açıklayarak anlatması bilgilendirmesi,anksiyete,okb ve depresyon ile başetmeye çalışan biri olarak Mehmet Beyin desteği benim için çok kıymetli.Mehmet Beyin bende oluşturduğu güven ile rahatlıkla kendimi ifade edebiliyorum yanında kendisinin zor anlarda destegi ile yanımda olduğu için teşekkur ediyorum.Bu tür rahatsızlıklarla mucadele eden herkese kesinlikle Mehmet Beyi tavsiye ediyorum karanlıktan aydınlığa cıkarken güvenebileceğiniz bir doktor iyi ki varsınız.Ayrıca guleryüzlü asistaninada çok teşekkür ediyorum.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Randevu

Mehmet bey ile tanıştığınız ilk andan itibaren duruşu,konuşması,güler yüzü ile güven duygusunu size hissettiriyor,bu sayede tüm sıkıntınızı derdinizi hiç çekinmeden kendisi ile paylaşabiliyorsunuz.Hayatımın en zor döneminde tanıştığım Mehmet hocamla anksiyeteyi tamamen yendim.Bu uzun süreçte hep başarıcağıma inandı,yol gösterdi ve sonuçta bu hastalığı yenmeyi birlikte başardık.Benim gibi sorunlar yaşıyan herkese tavsiyem hiç çekinmeden Mehmet hocanın kapısını çalabilir ve bu sürecin üstesinden kolaylıkla gelebilirler..

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Psikoterapi

Mehmet Bey güler yüzlü, kibar övgüyü hakeden bir doktor. Panik atak depresyon sağlık anksiyetesi için tedavi oluyorum. Çok memnunum ihtiyacı olanlar kendine bu iyiliği çok görmesin.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Randevu

Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete sebebiyle kendisine gidiyorum. Henüz ilk seanstan kendimdeki gelişmeyi ve rahatlamayı görmek çok güzeldi. Mehmet Bey ile seanslarımız sırasında kendimi çok rahat ve gerçekten umursanmış hissediyorum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi

İlk terapi deneyimimi Mehmet bey ile yaşadım ,ilk başta gitmeden önce beni anlar mı kendimi rahat ablatabilir miyim diye çok tereddüt etmiştim açıkçası ama kendisi en ufak bir konuşmasıyla bile karşı tarafı rahatlatmaya yetiyor ben daha detay vermeden ne demek istediğimi ne yaşadığımı hislerimi çok iyi anladı yaklaşık 3 aydır gidiyorum bizim yolumuz daha çok uzun .İlk iki seansta bile değiştiğimi kendim ve çevrem bile farketti iyi bir doktora denk geldiğim için mutluyum gönül rahatlığıyla öneririm herkese de

Konum: Mehmet Şerif Top Muayenehanesi Psikoterapi

Hayatımın en güzel günlerini yaşayacağım dönemde anksiyete bozukluğu yaşarken karşıma çıkan şansım doktorum. Kafamın içi öyle karışıktı ki kendi kendime toparlayamadım ama Mehmet Bey sayesinde çok kısa sürede sonuç aldık. Sayesinde her anımın tadını çıkarıyorum. Teşekkürler.