Ortodonti Randevusu
Güzelyalı Mah. Turgut Özal Bulvarı No 102 Mehmet Şenbayrak Apt. Kat:1 No:1 Çukurova/Adana, Adana
Diastema Kapama
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Özel President Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Koruyucu Diş Hekimliği
Lateral Sefalometrik Röntgen
Lingual Ortodonti
Özel President Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Özel President Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
fa....
Oğlum icin gittik. Cok ilgiliydi. Gayet sakin ve yatıştırıcı şekilde oğlumun dişini aldı bilgilendirme yaptı.
ş.....
Diş teli uzun ve zor bir tedavi, bunu bilerek taktırmanız gerek. Şuan da ilerlemeden gayet memnunum. Yeni hastalara vereceğim tavsiye randevulara düzenli olarak gitmeleri. President hastalarıyla çok ilgili bir kurum şimdiye kadar hiç bekletilmedim, randevum aksatılmadı. Dr. Mehmet seyrek hastalarıyla çok iyi ilgileniyor tedavi ile ilgili tüm bilgileri hasta ile paylaşıyor.
Mehmet Seyrek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Seyrek, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Mehmet Seyrek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Pembe Estetik, Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Çene Eklemleri Tedavisi, Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Teli Tedavisi.
Mehmet Seyrek adresi nerede?Mehmet Seyrek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mah. Turgut Özal Bulvarı No 102 Mehmet Şenbayrak Apt. Kat:1 No:1 Çukurova/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Seyrek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Seyrek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Seyrek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Seyrek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Seyrek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Seyrek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Seyrek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Seyrek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Seyrek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Seyrek hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Seyrek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.