İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı, Altındağ
d....p
Kendisine; anksiyete bozukluğu şüphesi ile gittim, sorunu saptamak şöyle dursun bana sorunlarıma yönelik olmayan sorular sormaya başladı (arabamın markasının ne olduğu gibi) ilk başlarda ortamı ısıtma girişimleri olduğunu düşünerek bir şey demedim; fakat seansın devamında durum aynı şekilde seyretti, Sezai Bey kendi ilgi alanlarından ve kendi anılarından bahsetmeye ve hatta okuduğum bölümden hareketle o camiadaki ünlü isimlerden kimleri tanıdığını, kimleri sevip sevmediğini anlatmaya başladı.En son dayanamayarak niçin bunları konuşuyoruz diye sorduğumda güldü ve "sohbet olsun diye"yanıtını verdi. Derinlemesine hiçbir soru sormamakla birlikte bana ilaç yazmak dışında hiçbir tavsiyede de bulunmayan doktorumuz yalnızca kullanacağım ilaçla daha iyi hissedeceğimi söyleyerek seansı sonlandırdı. Seans boyunca hangi durumların ruh halimi tetiklemiş olabileceğini dahi sormadı, rahatsızlığımı belirttiğimde bunun bir "tanışma" seansı olduğunu söyleyerek yine güldü.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Mehmet Sezai Berber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sezai Berber, Psikiyatri.
Mehmet Sezai Berber adresi nerede?Mehmet Sezai Berber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Cad.No:85/23 Kavaklıdere Danka Apt. Ankara
- İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sezai Berber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sezai Berber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sezai Berber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sezai Berber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sezai Berber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sezai Berber hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Sezai Berber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler